Recolta Dorolț joacă finala cu Talna Orașu Nou

Marius ANGHEL 06 Jun. 2013, 15:51 Faza județeană
Recolta Dorolț** joacă finala cu Talna Orașu Nou

Ziua de miercuri a fost destinată semifinalelor Cupei României la fotbal – faza județeană și semifinalelor Ligii a IV-a de juniori. Astfel s-au stabilit echipele care vor juca ultimul act al acestor competiții. În prima avem Recolta Dorolț – Talna Orașu Nou, iar în cea de-a doua Unirea Tășnad – Voința Sătmărel.

Pe stadionul Olimpia s-a jucat meciul dintre Recolta Dorolț și Olimpia Căuaș cel care s-a terminat la scor, 8-1 (4-0). Echipa din Dorolț a dominat categoric și a reușit să înscrie în fiecare repriză câte patru goluri. Primele zece minute au fost lipsite de ocazii, totul s-a deschis după minutul 14. Căuașul a obținut o lovitură de la 11 metri prin Tineghe executată tot de el însă a fost apărată. Două minute mai târziu a venit primul gol al meciului, când jucătorul Meșter Nandor de la Dorolț a șutat impecabil de la 20 de metri. În minutul 23 scorul s-a făcut 2-0, Coman a înscris dintr-un penalty. Au urmat minute în care echipa din Dorolț a ținut bine de minge astfel că în minutul 26 Boje a făcut 3-0, iar în ultimul minut al primei reprize Coman a înscris pentru 4-0. Echipa aflată la conducere a dominat și repriza secundă, imediat după pauză scorul s-a făcut 5-0 prin Vegh, în ”60 a înscris Simon pentru 6-0, Boje a mai marcat în minutul 65, urmând ca Vegh să facă 8-0 în minutul 80. În ultima parte a jocului Olimpia Căuaș și creat câteva ocazii frumoase de gol, iar în ultima secundă a venit golul de onoare. Atunci a marcat Bereț. Iată loturile celor două echipe:

Dorolț: Oșan – Coman, Vegh, Kovari, Bumb, Simon, Petric, Jaknel, Meșter, Buia, Bob – Teneghi, Kovacs, Boje, Mocanu, Lakatos, Vincze.

Căuaș: Todorca – Copăcean, Blaga, Hereș, Rațu, Malinetescu, Bereț, Ghiarfaș, Ștefănuț, Tineghe, Moldovan – Pinter, Cosma, Maxim, Bakzi, Pal, Petric.

Cealaltă semifinală dintre Viitorul Vetiș și Talna Orașu Nou s-a jucat pe terenul din Dorolț. Echipa din Orașu Nou s-a calificat în finală după ce a câștigat cu scorul de 1-0. Singurul gol a fost înscris de Câmpan în minutul 9 al partidei.

În semifinalele Ligii a IV-a de juniori, care s-au disputat pe terenul din Tășnad s-au înregistrat următoarele rezultate:

– Unirea 08 Tășnad – Unirea Păulești 4-1
– Voința Sătmărel – Olimpia Căuaș 1-0

Sursa: Informația Zilei

Marius ANGHEL 06 Jun. 2013, 15:51 Faza județeană
Pe aceeași temă