Luceafărul a făcut eventul la Botoșani. Cupa și titlul la „Mihai Eminescu”

Mihai Andries 03 Jul. 2013, 12:33 Faza județeană

Luceafărul Mihai Eminescu, echipa finanțată de deputatul PNL, Verginel Gireadă a reușit duminică la Bucecea să se impună cu scorul de 4-0 (0-0) în finala Cupei României (Faza Județeană), în fața outsiderei Flacăra 1907 Flămânzi (alb). „Ecologiștii” (albastru) au câștigat destul de lejer Cupa, aprigii jucători de la Flămânzi, nerezistând decât o repriză din punct de vedere fizic. Astfel în mitanul secund, campioana en-titre a județului Botoșani a rezolvat partida în doar 23 de minute, prin patru goluri semnate de Mircea Vechiu (55, 62), Mihai Andrieș (59) și Vlad Dolhescu (78).
La final, antrenorul Luceafărului, Cătălin Chirilă a ținut să-i remarce în față presei pe Vechiu și Dolhescu, atacanții care au făcut diferența pe tabela de marcaj și au contribuit decisiv prin evoluțiile lor, la obținerea titlului de campioană și a Cupei României.

Deputatul Verginel aruncat în aer de fotbaliști

Jucătorii Luceafărului au sărbătorit zgomotos la finalul partidei cu Flămânzi (4-0), aceștia jucând o horă câteva zeci de secunde, după care l-au „săltat” pe finanțatorul Verginel Gireadă (foto) și l-au aruncat în aer de câte ori, totul condimentat cu scandare clasică: „Campionii, campionii, ole ole ole”

Prima pentru „ecologiști”, în bani, mici și bere.

După finală cu Flacăra Flămânzi, tot stafful și jucătorii Luceafărului Mihai Eminescu au sărbătorit victoria din Cupa, la un grătar cu mici, fripturi și multă bere. „Jucătorii o să primescă și o prima în bani, ceva mai consistentă, însă mai târziu”, a precizat managerul echipei, Petru Filip.

Luceafărul Mihai Eminescu – Flacăra Flămânzi 4-0 (0-0)
Au marcat: M. Vechiu (55, 62), M. Andrieș (59), Dolhescu (78)
Spectatori: 300
Timp: frumos; Teren: bun
Arbitri: Dumitru Brânză Jr, Cătălin Brânză, Adrian Vornicu
Observator: Ioan Brânzei
Jucătorul meciului: Mircea Vechiu

Luceafărul: Satco – C. Hrițcu, T. Antonescu, D. Lungu, Valenciuc – Cazacu, M. Vechiu, M. Andrieș, Cardaș – Dolhescu, Netbay (43 Vieriu). Antrenor Cătălin Chirilă.
Flacăra Flămânzi: D. Bordeianu – Valică Ungureanu, Costel Ursu, I. Călin, Marius Ungureanu (65 Mihăiță Călin) – Ionuț Dumitru, Ivasuc, Andrei Bordeianu, Găureanu – Seby Iftode, Mihai Bordeianu. Antrenor: Aurel Slobozeanu

 

Sursa: Botoșăneni.ro
Foto: George POHOAȚĂ‚

Mihai Andries 03 Jul. 2013, 12:33 Faza județeană
Pe aceeași temă