Dorinel Munteanu vrea să scoată SC Oțelul din pasa proastă cu o victorie surprinzătoare, contra FCSB: ”Tratăm meciul serios, introducem cea mai bună garnitură”. Antrenorul nu va sta pe bancă și va vedea jocul de acasă: ”Îmi pare rău”

Răzvan STÎNGĂ 09 Nov. 2022, 16:52 Cupa României
Dorinel Munteanu vrea să scoată SC Oțelul din pasa proastă cu o victorie surprinzătoare, contra FCSB: ”Tratăm meciul serios, introducem cea mai bună garnitură”. Antrenorul nu va sta pe bancă și va vedea jocul de acasă: ”Îmi pare rău”

SC Oțelul trece prin cel mai greu moment al sezonului, având ultimele patru meciuri fără victorie. În momentul în care nou-promovata a dat peste echipele cu care se luptă la play-off în Liga 2, a început să nu mai lege victorii, ba chiar să nu mai câștige deloc.

Dorinel Munteanu vrea să scoată SC Oțelul din pasa proastă cu o surpriză, victorie cu FCSB în Cupa României

A avut trei meciuri în campionat, 0-1 cu Steaua, 1-1 cu Gloria Buzău și 0-1 cu Unirea Slobozia, dar înainte de aceste dueluri a disputat și confruntarea din prima etapă a Cupei României, cu CS Mioveni, pierdută cu 0-1.

Acum, joi, SC Oțelul va avea a doua partidă din grupele de Cupa României, cu FCSB, un joc care cu siguranță va fi abordat de elevii lui Dorinel Munteanu la capacitate maximă și din care vor să scoată, dacă se poate, cele trei puncte. Pentru a mai spera la calificarea în fazele eliminatorii, SC Oțelul are nevoie de un succes.

Dorinel Munteanu a prefațat duelul cu formația vicecampioană a României și a anunțat că va miza pe cei mai buni jucători. Nu vrea să menajeze pe nimeni, fiind convins că vestiarul poate fi recuperat la nivel fizic până la următorul joc, din Liga 2.

Dorinel Munteanu a prefațat partida SC Oțelul – FCSB, din Cupa României: ”Meciul e capital”

Munteanu are speranțe că poate înregistra un succes important cu FCSB și poate scoate SC Oțelul dintr-o situație nu prea comodă, însă recunoaște că Liga 2 e principalul plan la nivel de obiectiv.

Tratăm serios Cupa României, vreau să fim o echipă profesionistă. Chiar dacă am pierdut cu Mioveni, jocul cu FCSB va fi pentru noi capital. Numai o victorie ne poate ajuta să mai sperăm la ceva, să mai avem șanse la meciul cu Buzău. Voi trata meciul serios, voi introduce cea mai bună garnitură, așa că nu menajez pe nimeni.

Următorul joc, cu Baia Mare, este abia marți, așa că băieții au timp de recuperare. Pentru mine, play-off-ul e cel mai important, dar mai sunt șase meciuri de jucat. În Cupa României, e jocul cu FCSB, cu vicecampioana României și ne vom bate pentru fiecare metru dacă pot spune așa.

Vom încerca să câștigăm dacă se poate, dacă nu, ne vom concentra exclusiv pe play-off. FCSB e într-o formă foarte bună, nu știu ce jucători va aduce la Galați, dar are un lot valoros. Tineri valoroși care vor primi șansa să joace, așa cum a fost și la Arad, cu UTA.

(N.r. – Despre atmosfera care va fi pe stadion) Sper să fie și în tribune, și pe teren spectacol. Să facem o partidă solidă, oamenii așteaptă de ceva timp un astfel de meci și sunt convins că va fi.

(N.r. – Dacă jucătorii sunt obosiți din cauza ritmului) Nu cred că jucătorii sunt obosiți. Am dominat în meciul trecut și în 10 oameni, am avut ocazii. Nu îmi fac probleme din acest punct de vedere, dar facem erori nepermise, care ne-au costat puncte. Însă mai sunt jocuri de disputat”, a spus Dorinel Munteanu la conferința de presă.

Dorinel Munteanu va vedea partida SC Oțelul – FCSB de acasă

Dorinel Munteanu nu va fi pe bancă la partida SC Oțelul – FCSB. El a fost eliminat la finalul rundei trecute din Liga 2, cu Unirea Slobozia, pentru proteste la adresa arbitrajului. Mai văzuse un cartonaș galben în minutul 60 al confruntării de la Slobozia, iar după ultimul fluier a fost eliminat.

Astfel, Munteanu nu va vedea partida de pe stadion, ci de acasă, pentru că nu are voie să dea indicații în urma sancțiunii primite.

Îmi pare foarte rău pentru incident, am fost foarte nervos pentru că eu consider că am avut penalty în minutul 88, la Cîrjan, iar asta m-a dat peste cap puțin. Dar se vor descurca băieții foarte bine, am discutat cu ei.

E primul joc în care nu voi fi lângă echipă, pe bancă, pentru că nu am luat niciodată cartonaș roșu. Va fi foarte greu să văd jocul de la distanță, poate că îl voi vedea de acasă.

Dacă nu pot să intru la vestiar sau să dau indicații, stau acasă. Stau și aproape de stadion”, a mai spus Dorinel Munteanu.

SC Oțelul trebuie să învingă FCSB pentru a spera la calificarea în fazele eliminatorii 

Dacă SC Oțelul a făcut 0-1 cu CS Mioveni în prima etapă din grupele Cupei României, FCSB a bifat 2-2 cu UTA, la Arad. Surprinzător, o singură echipă are 6 puncte după primele două meciuri, CS Mioveni, ultima clasată în SuperLigă.

Clasamentul Grupei B, înaintea partidei SC Oțelul – FCSB:

  1. CS Mioveni – 6 puncte (două meciuri)
  2. UTA – 4 puncte (două meciuri)
  3. FC Botoșani – 3 puncte (două meciuri)
  4. FCSB – 1 punct (un meci)
  5. SC Oțelul – 0 puncte (un meci)
  6. Gloria Buzău – 0 puncte (două meciuri)

Foto și video: SC Oțelul

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-faza-grupelor-gloria-buzau-uta-arad-si-minaur-baia-mare-fc-hermannstadt-se-joaca-de-la-ora-1400-19252941

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/dinamo-nu-renunta-la-lupta-cainii-prind-curaj-si-iulian-rosu-a-venit-cu-mesaj-mobilizator-dupa-esecul-cu-sepsi-le-multumesc-fanilor-cu-ei-prindem-play-off-ul-nu-cedam-f-19252933

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/arcul-de-triumf-a-adus-esecul-pentru-dinamo-dar-ovidiu-burca-a-venit-zambind-la-interviu-dupa-jocul-cu-sepsi-astfel-de-meciuri-te-cresc-pentru-noi-e-important-19252926

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adi-popa-scandalizat-de-noile-metode-ale-jandarmeriei-de-a-lasa-galeria-stelei-in-ghencea-doreste-sa-goleasca-stadioanele-cum-sa-l-vada-copilul-pe-parinte-ca-il-dezbraca-la-chiloti-sau-la-19252884

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-faza-grupelor-cs-mioveni-fc-botosani-se-joaca-acum-urmeaza-unirea-slobozia-petrolul-de-la-ora-1815-astazi-joaca-si-dinamo-19252807

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 09 Nov. 2022, 16:52 Cupa României
Pe aceeași temă