Dorinel Munteanu visează la miracol, iar SC Oțelul să meargă mai departe în Cupa României: ”Jucătorii trebuie să trateze meciul serios. Dacă se întâmplă o nenorocire, nu intră în vacanță”. Analiza partidei cu Gloria Buzău

Andrei PASCU 07 Dec. 2022, 21:31 Cupa României
Dorinel Munteanu visează la miracol, iar SC Oțelul să meargă mai departe în Cupa României: ”Jucătorii trebuie să trateze meciul serios. Dacă se întâmplă o nenorocire, nu intră în vacanță”. Analiza partidei cu Gloria Buzău

SC Oțelul termină anul în Cupa României, în etapa a 3-a a fazei grupelor, când va întâlni o altă formație din Liga 2, pe Gloria Buzău. Partida este programată joi, de la ora 20:00, iar gălățenii mai pot merge mai departe doar în contextul unor rezultate favorabile în celelalte dueluri din grupă.

Dorinel Munteanu trimite cei mai buni jucători în SC Oțelul – Gloria Buzău. Vrea victorie 

Dorinel Munteanu a anunțat că va trimite pe teren cei mai buni jucători, așa cum a făcut și până acum, și nu va menaja pe nimeni. Va încerca să termine cu victorie 2022, mai ales că SC Oțelul va lua un bonus în cazul unui succes, dar și pentru că vrea să răsplătească fanii care vor veni în tribune, probabil tot într-un număr important.

La conferința de presă premergătoare partidei, Dorinel Munteanu i-a făcut atenți pe jucători și cu privire la partida cu Gloria Buzău din campionat, din etapa a 12-a, din 1 noiembrie, de la Galați, când scorul a fost egal, 1-1.

Vom trata meciul cu foarte multă seriozitate, așa cum am făcut în toate celelalte jocuri, atât în campionat, cât și în Cupa României. Chiar dacă e ultimul joc, ultima noastră apariție în acest an, unul foarte bun pentru noi. Îmi doresc să terminăm cu o victorie.

Jucăm contra Buzăului, o echipă pe care o știm foarte bine, este candidată și ea la play-off și la promovare. Am avut un meci cu ea acum o lună și am obținut un egal. Acum, trebuie să câștigăm!

Nu voi menaja jucători, voi apela la jucătorii care trebuie să fie în primul 11, iar după pauză vor intra cei care au făcut parte din lot până acum.

Sincer, mă aștept să fie la fel de multă lume ca la ultimul joc, dacă nu și mai multă. Prezența fanilor să aducă un plus pentru acest joc, pentru că împreună putem câștiga. E un joc important!”, a spus Dorinel Munteanu la conferința de presă.

Dorinel Munteanu și-a avertizat jucătorii înaintea partidei SC Oțelul – Gloria Buzău: ”Fac apel la jucători să trateze serios meciul. Dacă se va întâmpla o nenorocire nu intră în vacanță”

SC Oțelul mai are puține șanse la calificarea în fazele eliminatorii ale Cupei României, însă Dorinel Munteanu speră și a făcut apel la divinitate. În primul rând, e nevoie de o victorie pentru nou-promovată, dar și de rezultate favorabile ei în celelalte partide.

Clasamentul Grupei B înaintea etapei a 3-a, ultima:

  1. CS Mioveni – 6 puncte
  2. UTA – 4 puncte
  3. FC Botoșani – 3 puncte
  4. FCSB – 2 puncte
  5. SC Oțelul – 1 punct
  6. Gloria Buzău – 0 puncte

Celelalte confruntări vor fi CS Mioveni – UTA și FC Botoșani FCSB.

Sigur, nu depinde de noi să mergem mai departe, dar poate Dumnezeu e cu noi și se vor înregistra rezultatele care ne pot duce mai departe. E importat să câștigăm noi, iar apoi să ne gândim la celelalte jocuri, la Botoșani și la Mioveni.

Nu ne-ar încurca o calificare în faza următoare, așa cum nu ne-a încurcat nici până acum. Nu am menajat jucători. Îmi doresc să trecem mai departe. Am nevoie de implicarea jucătorilor, de atitudine. Fac apel la jucători să trateze serios jocul, pentru că ulterior intrăm în vacanță.

Dacă se va întâmpla o nenorocire din punct de vedere fotbalistic, mai pot să prelungesc perioada de pregătire, nu luăm vacanță”, a mai spus Dorinel Munteanu.

Foto și video: SC Oțelul

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-faza-grupelor-csm-alexandria-csc-dumbravita-primul-meci-al-zilei-19256064

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/costel-enache-pune-frf-la-treaba-si-cere-un-alt-sistem-competitional-pentru-liga-2-sa-gasim-un-mod-de-a-face-competitia-cu-mai-multe-jocuri-si-mai-coerenta-un-pic-eu-vara-as-juca-mai-mult-19256083

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/costel-enache-s-a-declarat-multumit-si-cu-remiza-chiar-daca-slobozia-a-terminat-meciul-cu-dinamo-cu-trei-jucatori-in-plus-pe-teren-daca-m-ati-fi-intrebat-in-minutul-25-ce-imi-doresc-ziceat-19256052

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/reactia-lui-ovidiu-burca-dupa-poate-meciul-sezonului-de-cupa-romaniei-unirea-slobozia-dinamo-ii-felicit-pe-baieti-au-dat-dovada-de-spirit-surprinzator-cand-a-venit-v-19256049

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-faza-grupelor-primele-meciuri-din-etapa-a-3-a-au-loc-la-buzau-ploiesti-si-sfantu-gheorghe-de-la-ora-1900-dinamo-inca-pastreaza-sanse-de-calificare-19255987

 

 

 

Andrei PASCU 07 Dec. 2022, 21:31 Cupa României
Pe aceeași temă