Dinamo abordează diferit partida cu ”FC U” Craiova din Cupa României. Ovidiu Burcă anunță schimbări în echipa de start

Andrei PASCU 17 Oct. 2022, 11:56 Cupa României
Dinamo abordează diferit partida cu ”FC U” Craiova din Cupa României. Ovidiu Burcă anunță schimbări în echipa de start

După un parcurs bun în Liga 2 în ultimele trei meciuri, cu două victorii și o remiză, Dinamo va evolua marți, de la ora 21:00, cu U Craiova 1948 SA, în prima etapă a fazei grupelor de Cupa României. O partidă în care ”câinii” au șansa să obțină un rezultat pozitiv, ținând cont că oltenii nu au antrenor.

Ovidiu Burcă a vorbit despre jocul cu ”FC U” Craiova și i-a asigurat pe suporteri că Dinamo va face tot posibilul să treacă de formația care l-a demis pe Marius Croitoru zilele trecute, dar care până acum nu are un antrenor principal, ci un ”interimar”, pe Paul Răducan, nimeni altul decât directorul tehnic al clubului.

Dinamo vrea victoria cu ”FC U” Craiova, dar Ovidiu Burcă va miza și pe jucători care au evoluat mai puțin

Cu toate acestea, Dinamo va miza și pe fotbaliști care au jucat mai puțin, care nu au avut ocazia să arate prea multe în Liga 2. Ovidiu Burcă a afirmat că obiectivul principal din Cupa României, calificarea în grupe, a fost atins, astfel că tot ce vine acum va fi un plus.

Cu toate acestea, competiția este importantă pentru Dinamo.

”Meciul cu Craiova va fi pentru prestigiu, pot să crești ca echipă, să ridici nivelul. Obiectivul a fost să intrăm în grupe, este un pas important în acest an pentru noi. Știți bine ce probleme au fost, vor juca și niște jucători care poate ar fi meritat mai multe minute, dar au șansă în meciul ăsta să arate că pot să mă bazez pe ei.

Este un obiectiv Cupa României, trebuia să fim însă realiști. La cum a început sezonul acesta, nu știu dacă trebuie să ne setăm obiective nerealiste. O să dau șanse unor jucători care au evoluat mai puțin. Craiova este de prima ligă, dar cei care vor intra în teren, vor da totul”, a spus Ovidiu Burcă despre partida cu U Craiova 1948 SA din Cupa României.

Dinamo, pe 12 în Liga 2

Dinamo are trei rezultate pozitive la rând în campionatul Ligii 2. După victoria cu Unirea Slobozia, scor 1-0,”câinii” au reușit să ia un punct cu Minaur Baia Mare, echipă nou-promovată în divizia a doua vara trecută, scor 1-1, iar weekendul trecut au învins la limită și Ripensia, cu scorul de 1-0.

Dinamo e pe locul 12 în clasament, cu 13 puncte, la egalitate cu trei echipe, CSC Dumbrăvița, FC Brașov și Concordia Chiajna. Însă, ilfovenii nu au evoluat, momentan, în runda a 10-a a Ligii 2.

”FC U” Craiova, pe 13 în SuperLigă

”FC U” Craiova are trei meciuri la rând fără victorie. De altfel, după succesul din play-off-ul Cupei României cu CSC Dumbrăvița, scor 4-0, nu au mai câștigat oltenii, înregistrând o remiză, 2-2 cu CS Mioveni, și două înfrângeri, 0-1 cu Chindia Târgoviște și 0-1 cu FC Botoșani. Se află pe locul 13 în SuperLigă.

Marius Croitoru a reziliat cu oltenii chiar după înfrângerea cu formația din Târgoviște.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

 

 

 

 

Andrei PASCU 17 Oct. 2022, 11:56 Cupa României
Pe aceeași temă