CSM Reșița se crede inferioară Ripensiei, dar vrea să facă surpriza în Cupa României. Cristian Bobar: ”Sperăm să ne calificăm mai departe”. Dan Alexa, nemulțumit după primele două etape din Liga 3

Răzvan STÎNGĂ 07 Sep. 2021, 14:10 Cupa României
CSM Reșița se crede inferioară Ripensiei, dar vrea să facă surpriza în Cupa României. Cristian Bobar: ”Sperăm să ne calificăm mai departe”. Dan Alexa, nemulțumit după primele două etape din Liga 3

CSM Reșița va întâlni, pe teren propriu, Ripensia, în Faza a IV-a a Cupei României. Miercuri va avea loc partida, iar gazdele au încredere că pot produce o surpriză în această fază a competiției.

Deși formația reșițeană se concentrează pe revenirea în Liga 2 cât mai repede, are în plan și o prestație bună în Cupa României.

Cristian Bobar: ”Ne așteaptă un meci greu, împotriva unei echipe de tradiție” 

Vrea să ajungă în fazele cât mai înalte ale competiției și să aducă, pe teren propriu, chiar o formație din Liga 1.

Cristian Bobar, președintele echipei CSM Reșița, a vorbit despre confruntarea cu timișorenii, pe care o vede complicată, dar are încredere că Dan Alexa și jucătorii săi vor putea să se ridice la nivelul unei formații din Liga 2.

”Ne așteaptă un meci greu, împotriva unei echipe de tradiție, dar sperăm să ne calificăm mai departe în turul următor. În cazul în care vom elimina Ripensia, putem aduce la Reșița o altă echipă de tradiție din fotbalul românesc, iar mai apoi chiar una din Liga 1”, a declarat Cristian Bobar, citat de Caraș Online.

Dan Alexa, nemulțumit: ”Nu se poate să ratezi în fiecare meci șapte-opt ocazii”

CSM Reșița a început campionatul, în Seria 7 a Ligii a 3-a, cu două victorii în primele două etape. A învins în prima rundă Aurul Brad cu 2-0, în deplasare, pentru ca mai apoi să învingă, acasă, Viitorul Şimian, cu 2-1.

Cu toate acestea, Dan Alexa nu este foarte mulțumit de prestațiile echipei până acum și cere mult mai mult de la jucătorii săi.

”Ne batem joc de ocazii. Sunt foarte supărat pe execuţiile jucătorilor mei, şi nu doar ale atacanţilor. Au avut ocazii şi mijlocaşii, şi fundaşii. Nu se poate să ratezi în fiecare meci șapte-opt ocazii şi să tremuri pe final. Este o problemă reală a noastră, le-am spus-o şi acum băieţilor în vestiar.

Nu ajunge că producem fotbal şi ducem mingea uşor în careul advers, important e să facem diferenţa. Asta e ce le reproşez, în rest, ca ritm, ca seriozitate sunt mulţumit. Am fost echipa net superioară. În afara celor două goluri, am avut în repriza a doua 6-7 situaţii imense, dintre care trei singuri cu portarul.

N-am reuşit să găsim soluţia bună şi apoi am primit gol în minutul 90. E păcat. Sunt bucuros pentru puncte, pentru joc în multe momente, dar sunt foarte supărat din cauza ratărilor.

Nu e o întâmplare, se repetă meci de meci, iar dacă fructificăm măcar jumătate din ocaziile pe care le avem, putem avea probleme”, a declarat Dan Alexa, după partida cu Viitorul Şimian, citat de Radio Reșița.

CSM Reșița a câștigat ultimul meci direct cu Ripensia 

În ceea ce o privește pe Ripensia, e pe locul 10 în Liga 2, cu 6 puncte după cinci runde. A adunat o victorie, trei egaluri și o înfrângere. Singurul succes a venit în etapa a 3-a, în deplasare cu CS Comunal Șelimbăr, scor 2-0.

Ultimul meci oficial dintre CSM Reșița și Ripensia s-a jucat tot în Valea Domanului, în decembrie anul trecut, în etapa a 15-a a Ligii a 2-a. Gazdele s-au impus cu 2-0.

Foto: Miruna Mihalcea / CSM Reșița și Sebastian Tătaru / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chiar-inainte-de-meciul-direct-cu-csm-resita-ripensia-l-a-cedat-la-caraseni-pe-ion-vasluian-19199504

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u20-cu-un-jucator-de-la-csm-resita-si-altul-de-la-fk-csikszereda-in-primul-11-a-fost-umilita-de-anglia-francisc-cristea-s-a-remarcat-cu-un-fault-de-penal-19199489

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cristian-branet-face-minuni-in-liga-3-fostul-portar-campion-al-romaniei-cu-otelul-a-fost-numit-interimar-la-sporting-liesti-si-are-un-debut-excelent-de-campionat-19199467

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 07 Sep. 2021, 14:10 Cupa României
Pe aceeași temă