Adrian Neaga: „Îmi doresc o victorie cu Flacăra”

Mihai Andries 15 Jul. 2014, 11:16 Cupa României

Urban Titu își propune să înceapă cu dreptul meciurile din Cupa României. Conducerea tehnică de pe „Orășenesc” are încredere că Titu va face o figură frumoasă împotriva celor de la Flacăra Moreni, într-un joc ce va conta pentru prima fază a competiției KO.

Adrian Neaga sugerează că echipa sa va evolua numai la victorie, chiar dacă elevii săi au reluat la sfârșitul acestei săptămâni antrenamentele. În schimb, acesta mai spune că nu va fi nici o tragedie dacă Titu nu va ajunge să se califice în faza secundă a întrecerii.

„Îmi doresc un succes în disputa cu Flacăra. Avem potențialul necesar de obține un rezultat pozitiv la Moreni. O victorie într-un astfel de joc duce la creșterea moralului tuturor componenților din lot. Pe de altă parte, dacă nu vom învinge nu va fi un capăt de țară. Principalele obiective ale noastre sunt în campionat”, a transmis Neaga pentru site-ul clubului.

Dumitrescu, Butoi și Mirescu au semnat prelungiri

Urban Titu a reușit săptămâna aceasta să păstreze în lot trei fotbaliști exponențiali. Oficialii divizionarei C dâmbovițene au făcut toate demersurile posibile de a-i păstra sub comanda lui Adrian Neaga pe Marius Dumitrescu, Gianini Butoi și Costin Mirescu, după ce tuturor le expirase contractele. La capătul unor discuții de totul sau nimic avute cu jucătorii, conducătorii de pe „Orășenesc” i-au convins pe aceștia să-și prelungească înțelegerile contractuale pe încă două sezoane.

„După mai multe runde de negocieri, am ajuns să convingem acest trio să rămână în continuare la echipa noastră. Mă bucur că în cele din urmă am putut să reținem în lot astfel de fotbaliști”, a spus Vlad Oprea, reprezentantul Primăriei Titu la echipa de fotbal.

Urban Titu se mută la Hagioaica

Baza sportivă de la Hagioaica va deveni noua „casă” a fotbaliștilor de la Urban Titu în stagiunea 2014-2015. Cum stadionul „Orășenesc” va intra într-un amplu proces de modernizare, elevii lui Adrian Neaga sunt nevoiți să dispute meciurile din viitorul campionat al Ligii a 3- a pe arena inaugurată în urmă cu doi ani.

Sursa: Sport Dâmbovițean

Mihai Andries 15 Jul. 2014, 11:16 Cupa României
Pe aceeași temă