„Nu știu ce se va întâmpla cu Timișoara, eu mă bucur că Severin a promovat”

01 Jun. 2012, 14:44 Seria 2

Comitetul Executiv al FRF a decis, vineri, ca echipa Gaz Metan Severin, ocupanta locului trei din Seria II a Ligii a II-a, să promoveze în Liga I în locul Politehnicii Timișoara, care nu a depus dosarul de licențiere.

„Am fost la FRF cu președintele clubului și domnul primar. Comitetul Executiv a luat singura hotărâre legală pe care o putea lua, aceea de a promova pe Gaz Metan Severin în Liga I din sezonul 2012/2013. Nu am fost prezent la ședința CE, dar când s-a terminat, mi s-a comunicat această decizie. Ne așteptam, nu am avut nicio cea mai mică emoție pentru că știam că era singura decizie legală, statutară și regulamentară. Nu știu ce se va întâmpla cu Timișoara, eu mă bucur că Severin a promovat”, a declarat avocatul clubului Gaz Metan Severin, Giuseppe Andelos.

El a subliniat că, din punctul său de vedere, această decizie nu mai poate fi contestată: „O decizie privind un baraj, nu avea sprijin regulamentar și nu putea fi luată în calcul. Din punctul meu de vedere, această decizie nu mai poate fi contestată, dar orice se poate întâmpla”.

Clasată pe locul 15 în Liga I, FCM Târgu Mureș va evolua îl eșalonul secund.

Articol scris de Marius Țone (Mediafax)
Foto: Alex Mihai (photochic.ro)

01 Jun. 2012, 14:44 Seria 2
Pe aceeași temă