Prima victorie din retur pentru „viruși”

05 Apr. 2012, 11:37 Stiri
Prima victorie din retur** pentru

Sănătatea Cluj a reușit să o învingă marți pe Gloria Bistrița II, echipă antrenată de Cristian Coroian. „Virușii” au învins cu 1-0 și au înregistrat prima victorie după patru meciuri și, implicit, prima din acest retur de campionat.

Pentru clujeni au evoluat: Todoran – Hoca, Șoș, Perde, Cl. Oros- Simioancă, Chiș, Văidean – R. Rus, Ghiorma, Suciu. Au mai intrat: Vădana (’43), Miclăuș (’53), Nicula (’62) și Roșca (’89).

În vârstă de 17 ani, Sorin Vădana a înscris golul victoriei pentru Sănătatea în minutul 73 cu o lovitură de cap.

Antrenorul clujenilor, Marius Semeniuc, s-a declarat mulțumit de jocul echipei și a fost entuziasmat de evoluția tânărului Vădana, pe care îl vede un jucător de mare viitor. „Era timpul să nu mai pierdem puncte în ultimele minute. Am regândit jocul, avem un lot bun numeric, mă bucur că au jucat bine tinerii. Am văzut o evoluție bună a tuturor și o victorie muncită. Cel mai tânăr jucător, Vădana, a decis jocul într-un moment greu. Mergem mai departe cu încredere, trebuie să facem puncte în continuare. Drumul e lung și totul ține de noi. Am jucat cu o echipă tânără ce are un antrenor valoros și a ținut bine de orice minge, însă am dominat jocul”, spune Semeniuc.

Articol scris de Mihai CINPOERU

05 Apr. 2012, 11:37 Stiri
Pe aceeași temă