FC Botoșani va acorda mai multă atenție juniorilor

12 Mar. 2012, 14:34 Liga 2
FC Botoșani** va acorda mai multă atenție juniorilor

Oficialii clubului FC Botoșani spun că din acest an se vor implica mai mult la copii și juniori. Trei-patru juniori se vor pregăti sub comanda lui Costel Orac dar vor juca în Campionatul Republican. De asemenea, unul dintre juniori a fost cooptat în lotul de liga a II-a și în mod cert va debuta în retur.

„Primul pas l-am făcut în vara trecută. Am trimis în cantonament o grupă de copii. Le-am dat mingi. E greu pentru că totul ține de buget. Știm foarte bine ce trebuie să facem dar totul ține de bugetul clubului. Am avut preocupare în turul campionatului. Am luat trei juniori de la Liceul Sportiv în stagiul montan de pregătire. Stancoschi a rămas în lotul echipei de seniori. De asemenea, este atacantul Daniliuc care va face pregătire cu noi. Mai avem patru-cinci juniori care se vor pregăti sub comanda lui Costel Orac în returul campionatului”, a spus Cornel Șfaițer.

„Nu e normal ca în 2012 să nu îi poți asigura copilului un vestiar, apă caldă și un teren cât de cât. E foarte greui să atragi copiii. Noi avem un teren de antrenament unde vrea să joace și FC Microbuzul. La Victoria a intrat echipa de rugby la un antrenament și a distrus terenul. Nu e normal așa ceva. Noi ne-am face grupele noastre dar unde ne pregătim. Noua ne-ar trebui un teren sintetic de dimensiuni normale”, a adăugat președintele clubului FC Botoșani.

Sursa: Bt online

Foto: Eduard BLAGA

12 Mar. 2012, 14:34 Liga 2
Pe aceeași temă