Gloria Buzău riscă depunctarea dacă nu achită urgent 10 mii de euro

14 Feb. 2012, 13:51 Liga 2
Gloria Buzău riscă depunctarea** dacă nu achită urgent 10 mii de euro

Conducătorii Gloriei nu au nicio clipă liniște. După ce Primăria a alocat o sumă consistentă din cele 20 de miliarde de lei vechi promise anul acesta pentru achitarea unor restanțe financiare, șefii clubului din Crâng trebuie să rezolve urgent o altă situație delicată – stingerea litigiului cu fostul său jucător, Valentin Stan. Conform unei adrese primite de la Federația Română de Fotbal, Gloria are de achitat fundașului peste 10.000 de euro dintr-o datorie mai veche. Dacă nu vor plăti acești bani buzoienii riscă o penalizare de 4 puncte ceea ce ar duce sigur la retrogradarea în Liga a III-a.

”Nu știu ce o să facem, dar trebuie să rezolvăm urgent această problema pentru că cei de la Federație nu se joacă. Încercăm să-i lui achităm lui Vali Stan toți banii săptămâna asta, dar poate ne înțelegem să plătim doar o parte din aceștia. E o sumă imensă pentru posibilitățile actuale ale clubului, dar sper să primim repede un ajutor financiar. Ar fi păcat să pierdem puncte în birouri și nu pe teren” a declarat președintele Gloriei, Dan Tulpan

Mai tot timpul accidentat, Valentin Stan a nu a jucat aproape deloc la Gloria, dar avea unul dintre cele mai mari contracte. Ultima dată a evoluat pentru echipa CF Brăila după care s-a retras acasă, la Galați, unde în această iarnă a fost instalat ca antrenor secund la Dunărea.

Articol scris de Cristian GROZEA

14 Feb. 2012, 13:51 Liga 2
Pe aceeași temă