Sportul și Alro luptă pentru un loc în „șaisprezecimi”

06 Sep. 2011, 08:46 Cupa
Sportul și Alro luptă pentru** un loc în „șaisprezecimi

Cele două echipe ale Oltului care își continuă parcursul în Cupa României se întâlnesc pe stadionul din Vișina Nouă într-o partidă a cărei câștigătoare va putea avea ca adversară în turul următor o grupare de Liga I.

Cu un început bun de campionat, cei de la Sportul primesc în această după-amiază vizita unei formații a aluminiștilor căreia primele etape nu i-au adus rezultatele așteptate. Un loc în „șaisprezecimile” Cupei este miza întâlnirii care pune față în față echipele oltene, pe terenul grupării din sudul județului. În precedenta rundă a competiției, fotbaliștii pregătiți de Marius Stoica au depășit o altă formație de eșalon secund, FC Olt, în timp ce elevii lui Corneliu Papură au obținut calificarea în dauna celor de la Turris Turnu Măgurele.

„Este un meci greu”

Directorul sportiv al echipei din Vișina Nouă, Adrian Rafailă, crede că Sportul va avea o misiune dificilă în confruntarea cu slătinenii.

„Este un meci foarte greu. Alro e o echipă bună, nu se pune problema că nu este o formație de valoare. La ce joc practică, au avut niște rezultate surprinzătoare la începutul campionatului. Sper să fie un joc frumos, îi respectăm și îi așteptăm aici. Suntem prieteni cu nea Jane, cu antrenorii Papură și Mogoșanu, deci nu e loc de o rivalitate dusă la absurd”, a spus Rafailă.

„Ne interesează să ne calificăm”

De partea cealaltă, președintele executiv al celor de la Alro, Jane Nițulescu, speră ca formația de pe Olt să reușească accederea în „șaisprezecimile” competiției.

„Este un meci de Cupa României pe care îl abordăm cu cea mai mare responsabilitate. Ne interesează să ne calificăm mai departe. Pentru acest joc nu îi vom avea pe Sergiu Popescu, care mai are o etapă de suspendare, și Vișa, încă accidentat”, a declarat Nițulescu.

Partida dintre Sportul Vișina Nouă și Alro Slatina se va disputa cu începere de la ora 16.30 și va fi arbitrată de o brigadă având următoarea alcătuire: Iulian Călin (Ștefănești) – la centru, Claudiu Florea (Pitești) și George Neacșu (Câmpulung Muscel) – asistenți. Observatorii meciului sunt Marian Ezaru (Craiova) și Vasile Florea (București).

sursa: Gazeta Nouă

06 Sep. 2011, 08:46 Cupa
Pe aceeași temă