Celpan spune adio Sucevei

03 Jul. 2009, 17:18 Bursa transferurilor
Celpan** spune adio Sucevei

Plecarea lui Ionel Celpan de la Cetatea nu mai este o necunoscută. Cel mai bun fotbalist al “galben-albaștrilor” din ultimii doi ani se va despărți 100% de Cetatea Suceava. “Decarul” și-a predat deja echipamentul și este așteptat la Suceava pentru a-și primi dezlegarea, el având acum drum deschis pentru a onora oferta echipei Victoria Brănești, grupare nou-promovată în Liga a II-a.

 

Despărțirea de Celpan a fost confirmată și de președintele Ciprian Anton, care a precizat că îl așteaptă pe jucător miercuri la Suceava, pentru a-și încheia conturile cu echipa locală. Se aude că Celpan va pleca de la Suceava din postura de jucător liber însă pentru aceasta el va renunța la sumele restante pe care le mai are de primit.
 

 

 

Astăzi s-a clarificat și programul de pregătire al echipei. Intenția antrenorului Ioan Radu de a amâna cu o săptămână plecarea în cantonamentul de la Poiana Negri nu a avut sorți de izbândă, întrucât în perioada 15-23, pensiunea în care ar fi trebuit să stea lotul Cetății este ocupată.

 

În aceste condiții, fotbaliștii suceveni vor sta la munte conform planificării inițiale, între 8-17 iulie.

 

“Nu avem de ales. Trebuie să mergem în cantonament așa cum s-a stabilit. Sperăm să rezolvăm lucrurile din mers”, a explicat tehnicianul grupării din Areni.

 

Sursă: suceavasport.ro
 

03 Jul. 2009, 17:18 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă