FINAL/UTA – Târgoviște 0-0

30 Mar. 2009, 18:55 Seria 2
FINAL/UTA - Târgoviște 0-0

UTA Arad și FC Târgoviște se întâlnesc la lumina reflectoarelor de la ora 19, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 22 din seria a doua a ligii secunde. Atât gazdele, cât și oaspeții de astăzi vin după o înfrângere în etapa trecută și nici una din formații nu își permit să piardă puncte. Arădenii se află pe locul 11 cu 29 de puncte și o înfrângere ar băgao serios în hora retrogradării. De partea cealaltă, FC Târgoviște ocupă locul 17, penultimul din serie, și încă mai speră la salvare.

Cei doi antrenori au trimis în teren următoarele formații:

 

UTA: Mârne – Toc, Pașcovici, Pocuca, Văsâie – Nădăban, Mutulescu, Drida, Jăpălău – Țucudean, Negru.

Antrenor: Ionuț Popa.

Rezerve: Bujor – Lee, Pascariu, Georgiu, Copil, Fritea, Mitu.

 

Târgoviște: Zegheru – Lețu, Moroiță, Gâldău, Necatu – Anton, B. Popescu, Boroș, I. Constantin – L. Mihai, Sagna.

Antrenor: Gh. Dumitrașcu.

Rezerve: Lunescu – Petculescu, Cherchez, Panait, Emekwue, P. Mihai, Ndigwe.

 

Arbitri: Mihai Prodan (Cluj) – Dorin Mudura (Oradea), Gabriel Bârjac (Zalău). Rezervă: Remus Avram (Timișoara).

 

Min. 1: A început meciul.

 

Min. 2: Echipele se tatonează la mijlocul terenului. UTA pare decisă să înceapă bine meciul, caută să se instaleze în jumătatea adversă. 

 

Min. 4: Meciul este întrerupt pentru o dublă accidentare. Beniamin Popescu este dus pe targă la ambulanță.Un alt fotbalist de la Târgoviște este întins pe gazon

 

Min. 5: B. Popescu este înlocuit cu Ndigwe, în timp ce Gâldău și-a revenit după ce s-a lovit cap în cap cu Jăpălău în săritură.

 

Min. 10: UTA vrea, caută jocul, dar se pripește și pierde multe mingi simple la mijlocul terenului.

Min. 12: Gâldău joacă cu un bandaj pe cap și tocmai s-a lovit, din nou, cu Negru într-o săritură, târgovișteanul fiind în dificultate. Între timp, jocul curge la mijlocul terenului.

Min. 15: Prima ocazie pentru UTA. Jăpălău a centrat de pe stânga, de la 30 de metri, iar Țucudean a reluat cu capul, pe spate, de la 7-8 metri, însă portarul a prins în doi timpi.

 

Min. 17: UTA continua să preseaze. Negru a recuperat o minge la 30 de metri, Drida a preluat-o, a avansat 5 metri, apoi l-a lansat pe Țucudean pe 16 metri, dar atacantul utist și-a prelungit mingea prea mult într-o situație foarte bună.

 

Min. 21: primul corner pentru oaspeți: Execută Sagna dar faza rămâne fără rezultat. A fost prima apariție a oaspeților la poarta UTA-ei.

 

Min. 26: Pericol la poarta UTA-ei, după o eroare a lui Toc, L. Mihai a șutat de la 14 metri, însă Pașcovici a blocat bine.

 

Min. 30: Pașcovici a executat o lovitură liberă de la 30 de metri în zid, apoi a revenit și a șutat de la 20 de metri în blocaj.

 

Min. 32: UTA a fost sub așteptări în prima jumătate de oră. Arădenii presează, dar acțiunile lor se orpesc în preajma careului advers. Sunt multe pase greșite și mingi pierdute ușor în jocul arădenilor. 

 

Min. 41: Joc confuz între cele două careuri. Oaspeții încep să se vadă în joc, deși n-au avut ocazii, dar defensiva arădeană se complică deseori și permite adversarilor să se apropie de poarta lui Mârne.

 

Min. 44: Se joacă pe contre în finalul de repriză, dar se greșește mult de fiecare parte, astfel că jocul este foarte fragmentat. 

 

PAUZ  UTA – Târgoviște 0-0

 

Min. 46: S-a reluat partida. Două schimbări la UTA: au ieșit Jăpălău și Negru și au intrat Fritea și Lee

 

Min. 47: Ultima schimbare la oaspeți, provocată tot de-o accidentare: intră Enekwue și iese Necatu. 

 

Min. 48: Sagna a plecat pe contraatac dar s-a grăbit și a șutat de la 30 metri, Mârne a prins

 

Min. 53: UTA a început să paseze, ceva mai calmă la mijlocul terenului, după ce până acum a evoluat cu destulă precipitare. Utiștii pun acum mingea jos și încearcă să-și scoată adversarii din joc prin combinații. 

 

Min. 58: Prima ocazie serioasă a UTA-ei: Țucudean a reluat puternic, fără preluare, pe jos, de la 16 metri, după o minge respinsă, dar balonul a trecut puțin alături. 

 

Min. 61: ocazie mare UTA, pe contraatac. Toc a plecat pe dreapta, a combinat cu Nădăban, acesta a centrat de pe dreapta pe 16 metri, Țucudean a recuperat mingea, a inetrvenit Lee, al cărui șut din 12 metri l-a nimerit pe portar. În faza următoare, Lee a insistat, a căzut ușor în careu, dar nu s-a acordat penalty.

 






Min. 65: UTA accelerează, își masează adversarul în propria jumătate, insistă mult, dar ultima pasă lipsește.

 

Min. 67: ocazie mare Târgoviște: Ndigwe scapă pe 16 metri, singur cu Mârne, dar trage slab și portarul arădean reține.

 

Între minutele 67 și 76, UTA a avut trei ocazii mari, ratate de Lee, Nădăban și Țucudean, ultimii doi nimerind bara în aceeași fază, prin șuturi din careu. oaspeții au ratat si ei o ocazie mare prin Ndigwe, care a scăpat singur cu Mârne, dar a șutat slab.

 

 Min. 79: Șut Mitu de la 18 metri, însă portarul reține.

 

 Min. 83: Țucudean a scăpat singur,. dar a greșit preluarea, s-a complicat, a șutat apoi din întoarcere dar mingea a trecut alături. 

 

 Min. 83: cartonaș galben pentru portarul oaspeților: trageri repetate de timp.

 

 Min. 84: Lovitură liberă UTA, de la 22 de metri, central. Execută Nădăban în zid.

 
  Min. 85: Jocul este întrerupt, pentru o accidentare a unui jucător de la Târgoviște. Spectatorii sunt nemulțumiți din cauza tragerilor de timp ale oaspeților

 

 Min. 86: Dublă ocazie UTA. Nădăban trage în prima fază de la 10 metri, dar în picioarele portarului, apoi Țucudean ratează și el.

 

Min. 86: UTA e dezlănțuită: Toc primește pe dreapta, dar trage previzibil la colțul scurt.

 

Min. 87: Oaspeții au ieșit pentru câteva zeci de secunde din jumătatea proprrie. UTA e cu toată echipa în jumătatea adversă.

 

Min. 88: Utiștii sunt disperați, aruncă mingi în careu, pătrund când pe dreapta, când pe stânga, dar din nou ultima pasă este deficitară.

 

Min. 88: Centrarea lui Fritea de pe stânga este prea lungă, deși cinci utiști așteptau în careu. Mingea iese prin spatele porții.

 

Min. 90: Ocazie UTA: Mitu a șutat de la 22 de metri o minge respinsă, dar l-a nimerit pe un fundaș al oaspeților. UTA are și ghinion.

 

Min. 90: Oaspeții trag de timp. Sunt doi târgovișteni căzuți pe gazon, care simulează accidentări.

 

 

FINAL 0-0

 

 

30 Mar. 2009, 18:55 Seria 2
Pe aceeași temă