„De 10 ani Jiul nu mai are un lider”

Loredana JUGLEA 17 Dec. 2008, 13:03 Seria 2
„De 10 ani Jiul nu mai are un lider

Directorul sportiv de la clubul Jiul Petroșani, George Boboc, recunoaște că echipa fanion a Văii nu a rupt gura târgului în actuala ediție de campionat, situându-se pe un loc 12.

Aflat de 18 ani în structura clubului Jiul, Boboc a avut probleme de sănătate la meciul Jiului de pe teren propriu, cu U Cluj, când oficialului i-a crescut tensiunea. „Am pierdut multe meciuri din vina noastră, cum a fost și partida cu U Cluj când am ratat foarte mult. Atunci mi-a crescut tensiunea și am ajuns la spital”, spune Boboc (foto dreapta).

Oficialul mai spune și că arbitrii au partea lor de vină. „E adevărat că și arbitrii au partea lor de vină, dar lucrul acesta se întâmplă și la case mai mari”, afirmă directorul sportiv care crede că Unirea Alba Iulia și CFR Timișoara sunt cele mai bune echipe din seria Jiului.

Boboc adaugă faptul că Jiul va pune mare accent pe tinerii din propria pepinieră.

„Se va pune mare accent pe pepinieră. Rezultate sunt, jucători buni la fel trebuie să mai avem răbdare. Jiul are nevoie de un lider adevărat. Cred că de la Florin Stoica și Leo Toader noi nu am mai avut un lider de echipă și tocmai acesta ne lipsește în momentul de față”, spune cel care a jucat 7 ani în prima ligă la Gloria .

 

„Pintilii este unul dintre jucătorii valoroși ai Jiului și cred că ar avea loc titular la cel puțin 10 echipe din prima ligă, dar el nu mai vrea să facă pasul la echipele mari ca mia apoi să fie pasat la alte formații satelit”, a conchis Boboc.

Loredana JUGLEA 17 Dec. 2008, 13:03 Seria 2
Pe aceeași temă