Mititelu: „Bocăneală a fost trimis cu dedicație la Suceava!”

29 Oct. 2008, 21:27 Liga 2

Patronul Universității Craiova, Adrian Mititelu, a comentat incidentele de la partida Cetatea Suceava – Ceahlăul Piatra Neamț, scor 2-3, la finalul căreia arbitrul meciului, Marius Bocăneală, a fost lovit de jucătorii echipei gazdă.

Mititelu spune că modul în care sucevenii au reacționat este de acuzat, dar atenționează că și modul în care Bocăneală a arbitrat este cel puțin dubios. Pentru a-și susține îndoiala în ceea ce privește integritatea arbitrului, patronul Universității a rememorat un incident din perioada în care Craiova evolua în Liga a 2-a.

"Trebuie să vedem cauza acestui eveniment. Să vedem de ce s-a ajuns până acolo. Eu cred că vinovații sunt în altă parte. Cum s-a ajuns să fie delegat un astfel de arbitru la această partidă, una foarte importantă în Liga a 2-a. M-a arbitrat și pe mine odată și ce mi-au povestit mie jucătorii nu am putut să cred. Mi-au spus că îl înjurau câte 7, 8 jucători și el nu avea nicio reacție. Cred ca a fost trimis cu "dedicație" acolo. El este folosit de anumiți oameni de fotbal. Și cei de la Cetatea au greșit, dar Bocăneală i-a scos din minți. Toată stima pentru ce face Gheorghe Ștefan acolo, dar noi cu Ceahlăul am avut mari probleme. Campionatul trecut, în ultima etapă, am avut un arbitraj îngrozitor. Să ne întrebăm cine vrea să "tragă" Ceahlăul în Liga I! Bocăneală e folosit în chestii foarte urâte! Dacă el a fost înjurat ca la ușa cortului în meciul nostru din 2005 cu Poiana Câmpina și el nu a arătat nici măcar un galben!? Mă sochează imaginile, parcă sunt din 1990, de la Târgoviște!", a delcarat Adrian Mititelu într-o intervenție telefonică la televiziunea gazetei.

CLICK AICI pentru a vedea imagini cu jucătorii Cetății Suceava lovindu-l pe Marius Bocăneală

VEZI AICI EDITORIALUL LUI FLORIN ALBOIU: "A BOCĂ‚NIT PINALTI"

29 Oct. 2008, 21:27 Liga 2
Pe aceeași temă