Meci de play-off în sezonul regular, între Metaloglobus și ACSM Reșița. Flavius Stoican se așteaptă la o partidă foarte grea: ”Joacă fotbal”

24 Oct. 2024, 18:47 Liga 2
Meci de play-off în sezonul regular, între Metaloglobus și ACSM Reșița. Flavius Stoican se așteaptă la o partidă foarte grea: ”Joacă fotbal”

ACSM Reșița arată bine în acest campionat, într-o întrecere în care are drept obiectiv prinderea play-off-ului Ligii 2, să fie în primele șase echipe la finalul stagiunii regulare.

Flavius Stoican a pus la punct partea sportivă, toate detaliile, iar acum e convins că echipa din Reșița va arăta bine și în etapa a 11-a din Liga 2, contra celor de la Metaloglobus, pe teren advers.

Înainte de startul rundei, cele două echipe sunt despărțite de numai patru puncte, cu avantaj pentru trupa din Valea Domanului.

Partida Metaloglobus – ACSM Reșița va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, transmisă în format live-text pe site-ul Liga2.ro!

Meci de play-off în etapa a 11-a din Liga 2, între Metaloglobus și ACSM Reșița

Antrenorul Flavius Stoican vrea mai mult decât s-a reușit în campionatul precedent. Revenită în divizia secundă în vara lui 2023, ACSM Reșița se concentrează doar pe campionatul Ligii 2 și pe un parcurs cât mai lung în Cupa României, iar imaginea lăsată până acum este una promițătoare.

Începutul și parcursul de până acum, din anul fotbalistic 2024/ 2025, le-a dat încredere fanilor că afirmațiile antrenorului nu au fost doar de complezență sau fără o convingere clară, iar în etapa a 11-a ACSM Reșița va avea un duel foarte complicat, contra Metaloglobusului, formație pregătită de Ianis Zicu.

Premergător duelului cu bucureștenii, Stoican a ținut să scoată în evidență aspectele sportive, dar și ce vrea de la partida de sâmbătă, ce își dorește, anume că țintește neapărat victoria, cele trei puncte, pentru ca etapa să fie încheiată cât mai sus în clasament, poate chiar pe locul 2. Acum, reșițenii sunt pe locul 3, la egalitate cu locul 2, Steaua, ambele cu 20 de puncte.

Flavius Stoican a vorbit apreciativ la adresa echipei Metaloglobus

Flavius Stoican știe la ce să se aștepte din partea Metaloglobusului, pentru că, în primul rând, a analizat foarte bine trupa din București. I-a caracterizat laudativ jocul, chiar dacă în ultimele trei meciuri din Liga 2 are o victorie (3-0 cu AFC Câmpulung Muscel), o înfrângere (1-2 cu CFC Argeș) și o remiză (2-2 cu Metalul Buzău), chiar în această ordine.

Întâlnim o echipă care joacă fotbal. I-am analizat, am văzut ce potențial au. Sunt jucători care evoluează de mult timp împreună şi au cam situaţia noastră, în sensul că şi-au păstrat nucleul de jucători. Au un antrenor pe care îl cunosc foarte bine.

Ştiu ce dorință are să mențină această echipă acolo, în plutonul fruntaș. Deci ne va aștepta un meci destul de complicat, dar noi sunt pe un drum bun, ca moral şi ca rezultate. Va fi un meci deschis oricărui rezultat, doar că noi ne dorim să continuăm seria bună.

Vom încerca să luăm toate cele trei puncte. Nu va fi ușor, pentru că mă confrunt cu ceva probleme medicale în cadrul lotului”, a spus Flavius Stoican, conform Radio Reșița.

Patru jucători indisponibili din tabăra Reșiței

Flavius Stoican nu are nici de această dată tot lotul valid, fiind accidentări. Patru jucători nu vor juca sigur, în timp ce Erico da Silva, revenit după probleme medicale, trage să ajungă la un nivel fizic cât mai bun:

Suntem lipsiți de aportul a patru jucători foarte importanți pentru noi. Mă refer la Dudea,  Fota, Isac și Fărăgău – care puteau fi oricând titulari, toți cei patru. Plus Erico da Silva, care trage din răsputeri să prindă ritmul de joc și încearcă să ne ajungă cât mai repede, din punct de vedere fizic.

Una peste alta, indiferent ce jucători vor intra pe teren, trebuie să facă tot ce le stă în putință pentru a ne întoarce cu rezultat bun”.

Pe loc de play-off ACSM Reșița, la fel și Metaloglobus

ACSM Reșița ocupă locul 3 în clasamentul din Liga 2, cu 20 de puncte, sub Steaua, care are tot 20 de puncte. Însă, formația ”militară” are un golaveraj superior.

Pe primul loc în Liga 2 se află FK Miercurea Ciuc, cu 25 de puncte, singura formație din Liga 2 care până acum opt victorii, dar și o remiză. Metaloglobus este pe locul 5, cu 16 puncte, la egalitate cu locurile 6 și 7, FC Voluntari și CS Afumați.

Foto: ACSM Reșița

24 Oct. 2024, 18:47 Liga 2
Pe aceeași temă