Unirea Ungheni, amical puternic în locul partidei cu Viitorul Pandurii. Eusebiu Tudor a stabilit un test cu o formație din SuperLiga

Andrei PASCU 18 Oct. 2024, 16:25 Liga 2
Unirea Ungheni, amical puternic în locul partidei cu Viitorul Pandurii. Eusebiu Tudor a stabilit un test cu o formație din SuperLiga

Unirea Ungheni este prima echipă din Liga 2 care are liber în urma falimentului clubului Viitorul Pandurii. Nou-promovata trebuia să dispute în etapa a 10-a partida cu gorjenii, dar a decis, dată fiind situația, să programeze un meci amical cu Universitatea Cluj.

Antrenorul Unirii Ungheni, Eusebiu Tudor, a fost contactat de Liga2.ro pentru a comenta situația în care se găsește echipa sa în urma falimentului Viitorului Pandurii, dar nu a răspuns.

Unirea Ungheni, amical cu ”U” Cluj în locul partidei cu Viitorul Pandurii

Universitatea Cluj dispută partida din SuperLiga României, din această etapă, pe teren propriu, cu SC Oțelul Galați, vineri, 18 octombrie, de la ora 21:00. Testul ”studenților” cu Unirea Ungheni a fost programat pentru sâmbătă, 19 octombrie, astfel că e posibil ca Ioan Ovidiu Sabău să introducă pe teren jucătorii care nu vor evolua în întâlnirea cu gălățenii.

Conform paginii de Facebook a Unirii Ungheni, amicalul cu Universitatea Cluj va avea loc de la ora 11:30, la Cluj. În pauza competițională, weekendul trecut mai exact, Unirea Ungheni a întâlnit cealaltă echipă din Cluj prezentă în SuperLiga României, CFR Cluj, contra căreia a cedat cu 0-2.

MECI AMICAL
U CLUJ vs Unirea Ungheni 2018
SÂMBĂTĂ 19.10.2024, ORA 11:30

Etapa a X-a, nu se va disputa pentru echipa noastră!

Din cauza sentinței judecătorești primite de adversarii pe care C. S. Unirea Ungheni 2018 trebuia să îi întâlnească în acest weekend – ACS Viitorul Pandurii Tg.Jiu – clubul gorjean a anunțat falimentul și retragerea implicită din competiția Liga a II-a a României!”, a transmis Unirea Ungheni.

Unirea Ungheni, meci cu AFC Câmpulung în etapa 11

Unirea Ungheni este clasată pe locul 18 în Liga 2 după nouă etape, cu 7 puncte, cu un punct peste locul 19, CS Mioveni. În același timp, este la un punct sub locul 17, CSC Șelimbăr.

În cele nouă etape din Liga 2 în care a evoluat, formația lui Eusebiu Tudor are doar o victorie, 3-1 cu FC Voluntari. În rest, a consemnat patru remize, patru eșecuri și are un golaveraj de cinci goluri marcate și 10 primite.

În etapa a 11-a din Liga 2, weekendul următor, Unirea Ungheni va juca pe teren propriu, contra AFC Câmpulung Muscel.

Foto: CFR Cluj și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

Andrei PASCU 18 Oct. 2024, 16:25 Liga 2
Pe aceeași temă