Flavius Stoican nu știe la ce să se aștepte de la Corvinul. Antrenorul Reșiței, reacție înaintea derby-ului din etapa a 10-a a Ligii 2

Andrei PASCU 17 Oct. 2024, 16:19 Liga 2
Flavius Stoican nu știe la ce să se aștepte de la Corvinul. Antrenorul Reșiței, reacție înaintea derby-ului din etapa a 10-a a Ligii 2

Pregătită de Flavius Stoican, ACSM Reșița arată bine în acest campionat, într-o întrecere în care are drept obiectiv prinderea play-off-ului Ligii 2, să fie în primele șase echipe la finalul stagiunii regulare.

Antrenorul a pus la punct partea sportivă, toate detaliile, iar acum e convins că echipa din Reșița va arăta bine și în etapa a 10-a din Liga 2, contra celor de la Corvinul Hunedoara, pe teren propriu.

ACSM Reșița – Corvinul Hunedoara se va disputa sâmbătă, de la ora 13:30 și va fi în format live-text pe Liga2.ro!

ACSM Reșița, meci cu Corvinul Hunedoara în etapa 10 din Liga 2

Flavius Stoican vrea mai mult decât s-a reușit în campionatul precedent. Revenită în divizia secundă în vara lui 2023, ACSM Reșița se concentrează doar pe campionatul Ligii 2 și pe un parcurs cât mai lung în Cupa României, iar imaginea lăsată până acum este una promițătoare.

Startul de stagiune le-a dat încredere fanilor că afirmațiile antrenorului nu au fost doar de complezență sau fără o convingere clară, iar în etapa a 10-a ACSM Reșița va avea un duel foarte complicat, contra Corvinului Hunedoara.

Înaintea confruntării cu trupa lui Florin Maxim, Stoican a ținut să scoată în evidență aspectele sportive, dar și ce vrea de la partida de sâmbătă, ce își dorește, anume că țintește neapărat victoria, cele trei puncte, pentru ca etapa să fie încheiată cât mai sus în clasament, poate chiar pe locul 2.

Flaviu Stoican nu știe la ce să se aștepte de la Corvinul Hunedoara

În acest moment, Stoican nu știe la ce să se aștepte din partea Corvinului, pentru că, în primul rând, nu are idee care este moralul echipei, mai ales că în runda trecută de Liga 2 a bifat o înfrângere surprinzătoare, 0-1 cu Metalul Buzău pe teren propriu!

Corvinul Hunedoara este o echipă care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este o formație care a demonstrat și are un antrenor cu care a reușit o mare performanță. Jucătorii din componența echipei sunt destul de talentați, pot spune că sunt foarte talentați.

Una peste alta, Corvinul este o echipă bună, care îi are pe Manolache și Lică, fotbaliști care au făcut un sezon trecut foarte bun. Are în fața jucători periculoși gen Pârvulescu sau Lupu, doi fotbaliști foarte buni.

Nu știm exact la ce nivel se află în acest moment Corvinul din punct de vedere al moralului, deoarece în ultima partidă din campionat a suferit o înfrângere. Cred că va fi un meci deschis oricărui rezultat. În ceea ce ne privește pe noi, pot spune că suntem dornici să revenim cu o victorie după această pauză datorată jocurilor echipei naționale.

Vom aborda meciul cu entuziasm și încredere că vom face o partidă reușită. Sperăm să fim noi cei care ne vom bucura la final. În analiza acestui joc am fost atenți la fiecare detaliu și cred că vom face o partidă bună”, a declarat Flavius Stoican, conform Caraș Online.

Probleme de efectiv pentru ACSM Reșița

Așa cum a obișnuit încă de la începutul sezonului, Flavius Stoican nu are nici de această dată tot lotul valid, fiind accidentări. Florian Haită este incert, nefiind clar dacă va evolua cu Corvinul Hunedoara sau nu, în timp ce Erico da Silva a revenit la antrenamente, dar nu este într-un ritm fizic apropiat de cel al colegilor săi.

Accidentat în amicalul cu UTA (scor 3-4) din pauza competițională, Damian Isac nu va juca în duelul de sâmbătă.

Avem și câteva probleme de lot. Haită a fost indisponibil în această săptămână și ținem legătura cu doctorul. Vom vedea dacă va fi apt pentru acest meci. A revenit la antrenamente Erico da Silva, dar nu este la nivelul echipei ca și ritm de joc.

La partida amicală cu UTA Arad s-a accidentat Damian Isac și nu va fi pe teren în meciul cu Hunedoara. Sunt ceva probleme medicale, dar până la urmă cei care vor intra pe teren trebuie să-și facă treaba. Niciodată nu am fost omul care se plânge de accidentări, pentru că avem un lot numeros și fiecare jucător este dornic să intre pe teren și să-și arate valoarea”, a mai spus antrenorul echipei reșițene.

Pe loc de play-off echipa din Valea Domanului

Datorită celor 17 puncte acumulate în primele nouă etape, ACSM Reșița ocupă locul 5 în clasament, cu golaveraj de 15 goluri marcate și 13 primite, sub Steaua, care are tot 17 puncte.

Corvinul e pe locul 7, cu 16 puncte, dar cu opt meciuri disputate, mai având de disputat restanța cu CS Afumați.

Pe primul loc în Liga 2 se află FK Miercurea Ciuc, cu 25 de puncte, singura formație din Liga 2 care până acum opt victorii, dar și o remiză.

Foto: ACSM Reșița

Andrei PASCU 17 Oct. 2024, 16:19 Liga 2
Pe aceeași temă