Unirea Ungheni a pierdut amicalul disputat la Cluj cu echipa lui Dan Petrescu. Video cu golurile marcate de CFR

Marius ANGHEL 13 Oct. 2024, 11:06 Liga 2

Unirea Ungheni și-a măsurat forțele cu CFR Cluj în această pauză luată de primele două ligi pe durata acțiunilor echipelor naționale.

Divizionara secundă antrenată de Eusebiu Tudor a cedat cu scorul de 0-2, după ce a încasat câte un gol pe repriză de la trupa condusă de Dan Petrescu.

Mureșenii sunt în această perioadă într-o situație confuză, neștiind dacă partida următoare din campionat va avea sau nu loc, după ce adversarul pe care ar trebui să-l întâlnească nu s-au prezentat la meci în etapa trecută.

Unirea Ungheni a pierdut amicalul de la Cluj cu CFR

Meciul test, desfășurat sâmbătă, la prânz, la Cluj-Napoca, a avut câte un gol pe repriză, de fiecare dată în poarta echipei din Ungheni. În prima repriză, în minutul 34, a marcat brazilianul Leo Bolgado, în urma unui corner, iar spre final de joc, în minutul 74, a punctat liberianul Mohammed Kesselly Kamara.

”Victorie în amicalul cu Unirea Ungheni
În minutul 34, după un corner executat de Cipri Deac, Bolgado a reluat cu capul și a reușit să înscrie. În repriza secundă, în minutul 74, Aussi a centrat în careu, Serebe a deviat pentru Kamara, care a înscris cu un șut din interiorul careului, stabilind scorul final al partidei, 2-0”, a informat CFR Cluj.

Pentru CFR au jucat, în prima repriză: Hindrich – M. Camora, Mat. Ilie, Leo Bolgado, Simao Rocha, K. Keita, Djokovic, Fică, Korenica, P. Michael, Cip. Deac. În repriza secundă s-a început cu: R. Gal – Peteleu, Boben, Graovac, Fls. Iacob, Artean, Ad. Păun, Rob. Filip, Mensah, Serebe, M. Kamara. Au mai evoluat și Aussi, Lucaci, Kresic și Avram.

Pentru Unirea Ungheni au evoluat: Rob. Geantă – Blidărean, D. Pop, P. Coza, Ct. Savin, Cruceru, Tiihonen, Bîrnoi, Zukanovic, Andr. Șerban, I. Barstan. După minutul 60 au mai jucat: K. Ciubotaru, Magyari, Haiduc, Vînău, A. Popa, M. Ioniță, R. Trif și Vl. Bogdan.

Golurile marcate de Leo Bolgadi și Mohammed Kamara:

Echipa din Ungheni ar trebui să joace la Severin, cu Viitorul Pandurii, în următoarea etapă a Ligii 2

Pentru Unirea, clasată pe locul 18 în Liga 2 după nouă etape, cu 7 puncte, urmează în runda 10 un meci în deplasare la Drobeta Turnu Severin, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, lanterna roșie, cu 1 punct.

Meciul este programat în acest moment pentru sâmbătă, de la ora 11:00, însă nu este sigur că se va disputa, după ce Viitorul Pandurii nu s-a prezentat la partida din runda trecută, iar în săptămâna aceasta jucătorii nu s-au antrenat.

De partea cealaltă, CFR Cluj se află pe locul 4 în prima ligă, cu 18 puncte acumulate în cele 11 meciuri disputate în 12 etape, iar în runda a 13-a are meci programat la Ploiești, contra Petrolului (locul 6, 18 puncte), sâmbătă, de la ora 21:00.

Foto și video: CFR Cluj

Marius ANGHEL 13 Oct. 2024, 11:06 Liga 2
Pe aceeași temă