România U18 a pierdut și meciul cu Portugalia. Dulcea a început tot cu trei jucători din Liga 2 în primul 11, însă nu și cu portarul care a luat patru goluri de la Spania

Marius ANGHEL 12 Oct. 2024, 23:59 Liga 2
România U18 a pierdut și meciul cu Portugalia. Dulcea a început tot cu trei jucători din Liga 2 în primul 11, însă nu și cu portarul care a luat patru goluri de la Spania

România U18 a pierdut și al doilea meci disputat în Portugalia, la Turneul celor 4 Națiuni. După 0-4 cu Spania, tricolorii conduși de Adrian Dulcea au cedat cu scorul de 1-3 în fața gazdei Portugalia.

De această dată, dintre cei cinci tineri fotbaliști de la echipe din Liga 2 convocați la această acțiune, Dulcea a folosit patru.

România U18 a pierdut și meciul cu Portugalia! Portarul Voluntariului n-a mai fost utilizat după cele patru goluri încasate cu Spania

Meciul dintre Portugalia U18 și România U18, desfășurat sâmbătă după-amiază, la Amarante, s-a terminat cu victoria gazdelor cu scorul de 3-1,pentru tricolori marcând mijlocașul de la FCSB Robert Necșulescu , în minutul 84. Pentru lusitani au înscris Afonso Patrao (21′) și Gustavo Ferreia (66′), în timp ce Matei Manolache și-a dat autogol (61′).

FRF a transmis inițial că de la FCSB a fost convocat Luca Manolache, iar mai apoi i-a schimbat numele în Matei Manolache. În articolul de după jocul cu portughezii, în lot și în echipa utilizată apar Matei Manolache, iar cel care și-a dat autogol e trecut Luca Manolache! La lot este Matei, de la FCSB, iar Luca este la Metaloglobus, accidentat!

  • Tot FRF trece la cinci dintre schimbările făcute de Dulcea minutul 45, când, în realitate, minutul trebuie trecut 46! Minutul 45 este ultimul din prima repriză, iar minutul 46 este cel care se trece pentru modificările făcute înainte de reluarea jocului, după pauză. Tot la schimbări putem remarca încă o eroare făcută de FRF. Semnul prim care indică minutul, ′, nu este trecut după număr, așa cum este corect, ci înaintea numărului, ceea ce este eronat și reprezintă altceva. Ca de exemplu, Narcis Ilaș a fost înlocuit de Daniel Voicilă în minutul 80, prescurtat corect 80′, nu ’80, așa cum scrie FRF, ceea ce ar însemna că l-a înlocuit în anul 1980!

Dintre cei cinci luați de la echipe din Liga 2, titulari au fost trei, fundașul Narcis Ilaș (Ceahlăul), mijlocașul Robert Petculescu (CS Afumați) și atacantul Lucas Câmpan (Corvinul). În partea a doua a meciului a fost utilizat și Yanis Pîrvu (CFC Argeș), iar portarul Alexandru Maxim (FC Voluntari) a rămas de această dată pe bancă, după ce contra Spaniei a primit patru goluri.

România U18 în meciul cu Portugalia U18: Bogdan Ungureanu – Ștefan Senciuc (Florin Gașpăr 46′), David Dumitra (Eduard Cotor 80′), Matei Manolache, Narcis Ilaș (Daniel Voicilă 80′) -. Darius Băncilă (Troy Tomșa 46′), Robert Petculescu (Florin Bușă 66′), Raul Gogonea (Yanis Pîrvu 46′) – David Popa (Robert Necșulescu 46′), Lucas Cîmpan (Andrei Toroc 46′), Raul Stanciu (Francesco Domniței 66′). Rezerve: Alexandru Maxim – Bogdan Bușe.

  • Pentru naționala U18 a României urmează ultimul joc din Portugalia, contra Turcia U18 (15 octombrie, ora 13:00, Lousada).

Lotul României U18 pentru această acțiune:

  • portari: Alexandru Maxim (FC Voluntari), Riccardo Radu (Juventus / Italia), Bogdan Ungureanu (Rapid București);
  • fundași: Ștefan Senciuc (Venezia / Italia), Florin Gașpăr (Universitatea Craiova), Eduard Cotor (SV Meppen / Germania), David Dumitra (Farul Constanța), Bogdan Bușe (Universitatea Craiova), Matei Manolache (FCSB), Narcis Ilaș (Ceahlăul Piatra Neamț), Daniel Voicilă (Rayo Vallecano / Spania);
  • mijlocași: David Popa (Politehnica Iași), Yanis Pîrvu (CFC Argeș), Robert Petculescu (CS Afumați), Robert Necșulescu (FCSB), Darius Băncilă (Hellas Verona / Italia), Troy Tomșa (Sassuolo / Italia), Raul Gogonea (Freiburg / Germania), Florin Bușă (Universitatea Craiova), Andrei Toroc (Bologna / Italia), Raul Stanciu (Lecce / Italia);
  • atacanți: Lucas Câmpan (Corvinul Hunedoara), Francesco Domnitei (AC Milan / Italia).

Foto: FRF

Marius ANGHEL 12 Oct. 2024, 23:59 Liga 2
Pe aceeași temă