Dragoș Grigore s-a antrenat cu CSM Vaslui! Echipa din Liga 3 speră să-l convingă să și semneze pe fostul fundaș al naționalei României

Andrei PASCU 10 Oct. 2024, 16:45 Liga 3
Dragoș Grigore s-a antrenat cu CSM Vaslui! Echipa din Liga 3 speră să-l convingă să și semneze pe fostul fundaș al naționalei României

CSM Vaslui, echipă clasată pe locul 5 în Seria 1 din Liga 3, poate bifa o achiziție total neașteptată, prin aducerea unui fundaș central cu foarte multă experiență în fotbalul românesc, Dragoș Grigore! În vârstă de 38 de ani, vârstă împlinită pe 7 septembrie, apărătorul se antrenează cu vasluienii, după ce a reziliat, de câteva săptămâni, contractul avut în SuperLiga României cu Gloria Buzău.

Clubul din Vaslui s-a oferit să îl invite la antrenamente, pentru a fi într-un ritm cât mai bun, dar se pare că oamenii din conducere chiar l-au întrebat dacă ar fi dispus să evolueze pentru ei în Liga 3, mai ales că se află pe final de carieră.

Ar fi o lovitură pentru CSM Vaslui oricum, fie și dacă ne referim că Dragoș Grigore a fost fundaș de bază la naționala României într-o perioadă, iar la nivelul echipelor de club are trei titluri în Bulgaria, cu Ludogoreț, o Supercupă a Bulgariei, tot cu Ludogoreț, dar și o Cupă a României și o Supercupă a României, ambele cu Dinamo.

Dragoș Grigore se antrenează cu CSM Vaslui

La finalul anului trecut, Dragoș Grigore era tot mai tentat să se retragă din cariera de fotbalist, după ce Rapid l-a trecut pe banca de rezerve. Se afla în ultimul an de contract cu giuleștenii atunci, iar până la acea vreme bifa doar o partidă, în Cupa României, cu Steaua.

Înainte să semneze cu Rapid, Dragoș Grigore, care are 38 de meciuri în naționala României, evoluase în ultimele trei sezoane în campionatul în Bulgaria, cu Ludogoreț Razgrad.

Născut la Vaslui, fundașul a mai evoluat, în carieră, la CFR Timișoara, Dinamo București, Toulouse și Al Sailiya SC. De la Rapid a plecat în vara trecută, când a semnat cu Gloria Buzău, echipă nou-promovată din Liga 2.

Conducerea l-a înștiințat pe Dragoș Grigore de intenții

Însă, la formația din Buzău a rezistat doar două luni, timp în care a prins doar două meciuri în SuperLiga României și o partidă în Cupa României. Acum e liber de contract, se pregătește cu CSM Vaslui și, poate, va și semna cu aceasta, pentru că oamenii din conducere se pare că i-au și propus, deja, acest lucru.

Ar fi o lovitură de imagine să vină Dragoș Grigore la CSM Vaslui. Când am văzut că s-a despărțit de Gloria Buzău, am fost primul care l-a sunat și i-a spus că are ușa deschisă să vină la Vaslui.

S-a antrenat săptămâna trecută alături de noi, dar nu știu mai multe detalii. Cei din conducere au avut discuții cu el și rămâne de văzut ce se va întâmpla în perioada următoare”, a spus antrenorul celor de la CSM Vaslui, Gabriel Crăciun, conform Vremea Nouă.

CSM Vaslui, locul 5 în Seria 1 din Liga 3

Dacă îl va aduce pe Dragoș Grigore, atunci CSM Vaslui poate spera cu șanse evident mai mari la accederea în play-off-ul Seriei 1 din Liga 3. În acest moment, după scurgerea a șase etape din sezonul regular, ocupă locul 5, cu 9 puncte, în urma a trei victorii și trei eșecuri, cu un golaveraj de nouă goluri marcate și opt primite.

Este la șase puncte de liderul Știința Miroslava și la patru de locurile 2 și 3 din Seria 1 a Ligii 3, FC Bacău și CSM Bacău.

Foto: Gloria Buzău

Andrei PASCU 10 Oct. 2024, 16:45 Liga 3
Pe aceeași temă