Jucătorii Voluntariului au surprins până și conducerea cu victoria de la Afumați. Robert Gherghe, sincer: ”Nu m-am așteptat la asta”

Andrei PASCU 06 Oct. 2024, 15:18 Liga 2
Jucătorii Voluntariului au surprins până și conducerea cu victoria de la Afumați. Robert Gherghe, sincer: ”Nu m-am așteptat la asta”

FC Voluntari a reușit să câștige primul meci în Liga 2 după două rezultate fără succes, după 0-0 cu CSC Șelimbăr și 1-3 cu Unirea Ungheni. Rușinea cu Ungheni a fost bifară runda trecută, dar, surprinzător, ilfovenii au reușit să treacă, sâmbătă, în etapa a 9-a din Liga 2, de revelația diviziei secunde, de CS Afumați.

Trupa lui Claudiu Niculescu a învins, în deplasare, la Afumați, scor 1-0, o formație care a atras multe laude și care a impresionat cu adevărat, deși e, până la urmă, o nou-promovată din Liga 3.

Succes la limită al Voluntariului, pe terenul Afumațiului

Meciul nu a fost unul ușor pentru FC Voluntari, dar un gol marcat în prima jumătate de oră a ajutat să fie asigurat succesul până la urmă. Reușita lui George Merloi din minutul 21 a făcut diferența, iar duelul a fost catalogat de conducerea Voluntariului ca fiind cel mai bun din această stagiune.

  • Primul 11 al FC Voluntari în partida cu CS Afumați: Ius. Chirilă – Ct. Alexe, Armaș (cpt.), Andreș, Al. Șuteu – R. Crișan – Schieb, Pandele, Panos, Carnat – Merloi
    Rezerve: Al. Maxim – Fantis, D. Andrei, Lambrinoc, D. Toma, Nemec, Pițian, Alb. Călin, Cocian

Pare că umilința din etapa trecută i-a trezit pe Claudiu Niculescu și pe jucători, care de această dată au evoluat pe placul conducerii și se intră ceva mai liniștit în pauza competițională.

Președintele executiv al ilfovenilor, Robert Gherghe, a tras concluziile partidei de la Afumați, lăudând prestația formației pe care o reprezintă, dar a numit punctual doi jucători, pe Merloi și pe Carnat, de evoluțiile cărora a fost foarte mulțumit.

O victorie importantă! A fost, probabil, cel mai bun meci al nostru. Am avut multe ocazii, chiar dacă am întâlnit o echipă a Afumațiului puternică, una dintre cele mai puternice echipe din Liga 2 și nu spun treaba asta din complezență, e foarte solidă.

Băieții noștri au fost mai determinați, au reușit să câștige, am ratat multe ocazii, Afumați a avut vreo două, dar a fost o victorie normală și logică. Însă, mai avem mult de lucrat, pentru că în precedentele două partide am luat doar un punct din șase.

A fost o reacție la care nu m-am așteptat din partea jucătorilor, a fost unul din cele mai bune meciuri ale noastre. Au intrat cinci jucători noi față de meciul trecut, a dat roade decizia lui Claudiu, dar a fost un succes greu obținut. Afumați este o echipă bine pusă în teren de profesorul Neagu. Dar, dăruirea jucătorilor a făcut diferența… Carnat, Merloi, jucători care… la mijlocul terenului am închis mai bine ca niciodată”, a spus Robert Gherghe la Metropola TV.

E aproape de play-off echipa lui Claudiu Niculescu

FC Voluntari este momentan, după jocul din etapa a 9-a a Ligii 2, pe locul 8 în clasament, cu 15 puncte, la numai o lungime de locul 6, CS Afumați, dar care încă nu a jucat restanța cu Corvinul Hunedoara, dar și la numai trei puncte de locul 13 din 22 de echipe, unde se situează Campionii FC Argeș.

După pauza competițională, FC Voluntari va juca pe terenul formației FCU Craiova.

Foto: FC Voluntari

Andrei PASCU 06 Oct. 2024, 15:18 Liga 2
Pe aceeași temă