Metaloglobus merge din victorie în victorie. Reacția lui Ianis Zicu după succesul la scor de la Câmpulung Muscel

Andrei PASCU 30 Sep. 2024, 17:39 Liga 2

Metaloglobus mărește turațiile în Liga 2, iar acum, în urma etapei a 8-a, a bifat a patra victorie la rând. Sâmbătă, formația bucureșteană a învins cu 3-0 în deplasare, la Câmpulung Muscel, echipa locală.

Trupa lui Ianis Zicu a condus cu 2-0 la pauză, iar victoria a fost una cu atât mai importantă, după cum a precizat antrenorul, cu cât terenul a fost unul dificil, cu porțiuni în care era mai mult nisip.

Metaloglobus, a patra victorie la rând în Liga 2, 3-0 cu AFC Câmpulung Muscel

Metaloglobus a avut nevoie de numai 13 minute până la deschiderea scorului, când a punctat Yassine Zakir. După nici jumătate de oră, în minutul 27 mai exact, scorul a fost dus la 2-0 după reușita tânărului David Irimia.

Scorul final, 3-0 pentru Metaloglobus, a fost stabilit în partea secundă, în minutul 72, când Stefan Visic și-a trecut ultimul numele pe lista marcatorilor. La interviuri, antrenorul Ianis Zicu s-a declarat încântat de succes.

  • Metaloglobus, contra AFC Câmpulung Muscel: Nedelcovici – Kouadio, Ad. Nicolae, Caramalău, Rob. Neacșu – Dav. Irimia (D. Sandu 78’), Honciu (cpt.) (Ekollo 78’), Issah (Junior Morais 67’), Al. Irimia (Liș 67’) – Huiban (Visic 67’), Zakir
    Rezerve neutilizate: Al. Soare – Andr. Sava, Rz. Florea, Ad. Sîrbu

Metaloglobus e pe locul 2, iar ”principalul” a declarat că a fost foarte mulțumit de evoluția jucătorilor săi, chiar dacă AFC Câmpulung Muscel este antepenultima clasată în Liga 2.

Ianis Zicu: ”Sunt fericit pentru rezultat”

Deja, bucureștenii încep să prindă încredere și să se gândească, de ce nu, la calificarea în play-off-ul întrecerii, pentru ca apoi să lupte pentru promovarea în SuperLiga României. Metaloglobus are dreptul legal de accedere în primul eșalon, dacă va fi bifată și performanța sportivă.

Pe acest teren, o singură șansă ai, să faci efort, pentru că e destul de greu, e mult nisip, pus proaspăt, pentru a-l face să fie mai bun, să se țină terenul în condiții decente. Nu a fost așa cum trebuie, e un teren greu pe care, dacă nu reușești să marchezi repede și să închizi jocul, poți să ai probleme.

Noi am încercat să avem posesia, să controlăm, să împingem adversarii în jumătatea lor… asta ne-a dezavantajat, dar sunt fericit pentru acest rezultat”, a declarat Ianis Zicu la finalul jocului.

Metaloglobus, fără remiză în Liga 2

În urma a opt meciuri disputate în noul sezon a Ligii 2, Metaloglobus are șase victorii și două eșecuri, cu un total de 18 puncte. În runda a 9-a, bucureștenii vor întâlni, pe teren propriu, Campionii FC Argeș.

Noi avem obiectiv play-off-ul, trebuie să rămânem în primele șase etape până la finalul sezonului regular. Va urma un meci foarte greu, cu Pitești, acasă, unde trebuie să depunem toată energia pentru a câștiga.

E o echipă care speră la play-off, va fi un meci intens”, a mai spus Zicu.

Reacția lui Ianis Zicu după AFC Câmpulung Muscel – Metaloglobus, scor 0-3:

Foto și video: AFC Câmpulung Muscel

Andrei PASCU 30 Sep. 2024, 17:39 Liga 2
Pe aceeași temă