AFC Câmpulung Muscel își măsoară forțele cu locul 2. Așteptările lui Marius Bratu de la duelul cu Metaloglobus

Andrei PASCU 27 Sep. 2024, 13:13 Liga 2
AFC Câmpulung Muscel își măsoară forțele cu locul 2. Așteptările lui Marius Bratu de la duelul cu Metaloglobus

AFC Câmpulung Muscel e gata de încă o remiză sau o victorie, de data aceasta în etapa a 8-a din Liga 2, unde va avea parte de un meci greu, cu Metaloglobus, sâmbătă, 27 august, de la ora 11:00. Duelul, la fel ca toate confruntările rundei, va fi în format live-text pe Liga2.ro!

Marius Bratu are încredere după întâlnirea din urmă cu două runde, când AFC Câmpulung Muscel a învins cu 1-0 CS Mioveni, acasă, chiar dacă în meciul precedent a cedat pe terenului Corvinului Hunedoara, scor 0-3.

AFC Câmpulung Muscel primește vizita formației Metaloglobus

În acest moment, încrederea este la cote bune la AFC Câmpulung Muscel după succesul cu Mioveni, de pe teren propriu, iar un alt plus este acela că nou-promovata în Liga 2 a reușit omologarea arenei din localitate de câteva săptămâni. Acum, întâlnirea cu Metaloglobus va fi a doua pe terenul propriu, după cea cu CS Mioveni.

Însă, AFC Câmpulung Muscel întâlnește echipa clasată pe locul 2 înainte de startul rundei a 8-a, cu 15 puncte în șapte meciuri, după cinci victorii și două eșecuri.

Încă de luni am început discuțiile cu jucătorii despre acest meci. Știm aproape totul despre adversar. Sunt o echipă pe val, după rezultatele înregistrate până acum. Suntem conștienți că ne așteaptă un joc dificil, însă suntem încrezători în șansele noastre. Vom da totul pe teren pentru a obține victoria.

Avem mare nevoie de cele trei puncte puse în joc, pentru a urca în clasament. Este, practic, debutul nostru în fața propriilor spectatori și mizez pe aportul publicului. Îmi doresc ca muscelenii să vină în număr cât mai mare la stadion și să ne susțină din primul minut până în ultimul minut. Este foarte important să adunăm punct sau puncte în fiecare etapă, indiferent că jucăm acasă sau în deplasare.

Cu multă muncă și răbdare, sunt sigur că ne putem împlini obiectivul la care ne-am angajat”, a spus Marius Bratu, antrenorul echipei AFC Câmpulung Muscel, conform clubului din Liga 2.

Șase puncte acumulate de AFC Câmpulung Muscel

AFC Câmpulung Muscel se află în jumătatea inferioară a clasamentului Ligii 2 în acest moment, înainte de etapa a 8-a din Liga 2. E pe locul 19, cu 6 puncte, la egalitate cu trei formații, CSC Șelimbăr, Metalul Buzău și Chindia Târgoviște.

În ultimele cinci meciuri are patru eșecuri, 1-4 cu FK Miercurea Ciuc, 0-5 cu CSM Slatina, 0-1 cu Concordia Chiajna și 0-3 cu Corvinul Hundoara, și un succes, 1-0 cu CS Mioveni. Are un avans de numai trei puncte peste penultima clasată, locul 21, Unirea Ungheni.

Foto: AFC Câmpulung Muscel și Muscel Tv

Andrei PASCU 27 Sep. 2024, 13:13 Liga 2
Pe aceeași temă