”Doman aduce frumuseţe fotbalului.” Daniel Oprescu, reverență în fața căpitanului Slatinei, după golul fantastic din partida cu Viitorul Pandurii

Andrei PASCU 17 Aug. 2024, 16:20 Liga 2

Continuă seria pozitivă pentru CSM Slatina, care a ajuns la trei victorii și o remiză în acest sezon. În etapa a 3-a din Liga 2, oltenii au trecut de gorjenii de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, pe teren propriu, cu scorul de 3-1.

CSM Slatina a avut 2-0 la pauză, iar Viitorul Pandurii dădea impresia că poate reveni apoi, pentru că a redus din diferență. Tabela a fost, însă, închisă de încă o reușită a slătinenilor.

CSM Slatina, 3-1 cu Viitorul Pandurii în etapa a 3-a de Liga 2

Meciul a consemnat un gol de excepție al lui Cătălin Doman, care a marcat cu o acțiune personală de efect, în minutul 18, când s-a și deschis scorul. În ultimul minut din timpul regulamentar al primei reprize, CSM Slatina a dublat avantajul de pe tabelă, când și-a trecut numele pe lista marcatorilor și Cătălin Golofca.

Viitorul Pandurii a punctat după prima repriză, în minutul 59, în urma reușitei lui James Akugbe Amsihohu, dar scorul final a fost stabilit în minutul 90+2, când a punctat Denis Dragu.

  • CSM Slatina, contra Viitorul Pandurii Târgu Jiu: CSM Slatina: P. Toroc, Gherghe, Bărăitaru, C. Toma, Sil. Matei, Trașcu (D. Toma 89′), C-tin. Radu (Riza 68′), Doman-cpt (Năstăsie 85′), Golofca (Denis Dragu 85′), Kayondo (Țîră 68′), I. Mitran. Rezerve neutilizate: Micu –  Burnea, M. Cristea, Trică

Daniel Oprescu, impresii după victoria Slatinei

La finalul partidei, Daniel Oprescu, așa cum a obișnuit, tot a găsit ceva de care să se lege, aspecte care să fie scoase în evidență ca puncte negative. Deși le-a spus jucătorilor la pauză să nu se relaxeze, aceștia se pare că nu au ținut cont de ce le-a transmis și a sesizat ”defectul” în exprimarea echipei.

Ca plusuri, Oprescu a declarat că echipa are forță, are șanse de poartă multe, are o construcție plăcută și nu întâmplătoare sunt rezultatele de până acum, când a adunat trei victorii și o remiză în cele patru partide bifate în acest sezon.

Am insistat toată pauza să nu ne relaxăm, pentru că ştiu cum funcţionează mintea jucătorilor de fotbal, atunci când conduc nu doar pe tabelă, ci şi ostilităţile în teren, pentru că pe lângă cele două goluri am mai avut numeroase ocazii şi puteam duce scorul la trei – patru  goluri din prima repriză….

Deşi, am insistat, totuşi a intervenit această relaxare, mai avem de lucrat la acest capitol, e clar. Dar, a fost un meci în care am arătat de la început că suntem o echipă puternică, şi nu ne-am făcut niciun fel de probleme cu adversarul de astăzi. Nu vreau să pară aroganţă, dar echipa arată forţă, îşi crează ocazii, construieşte faze frumoase de joc, multe ocazii, multe goluri.

De fiecare dată mă aştept ca jucătorii care vin de pe bancă, să aducă un plus (n.r. – Denis Dragu, născut în 2005). Cu atât mai mult mă bucur că sunt juniori şi sunt ai noştri. Puţină lume ştie că jucăm cu jucătorul născut 2006 fundaş central (n.r. – Mario Bărăitaru), adică 18 ani, ceea ce este un lucru foarte bun”, a spus Daniel Oprescu, conform News Flux.

Daniel Oprescu, laude pentru Cătălin Doman

Execuția lui Cătălin Doman nu l-a lăsat fără replică pe Daniel Oprescu. Antrenorul oltenilor a declarat că experimentatul jucător aduce frumusețe fotbalului prin evoluțiile pe care le are chiar și acum, la 36 de ani.

Doman sper să o ţină tot aşa. În vară, am făcut o analiză şi am căzut împreună de acord ca anul acesta trebuie să fie mult mai bun, şi eram sută la sută convins, după ce am văzut cum a muncit în perioada pregătirii, că aşa va fi. Deşi, este un jucător care se apropie de 37 de ani a fost printre primii la pregătirea fizică, ceea ce spune foarte multe despre asta.

Cu siguranţă, mai poate juca încă un an. Noi am prelungit contractul pe încă un an şi eu îi spuneam, încă de anul trecut, că are un loc asigurat în staff-ul nostru, însă el venea şi îmi tot în spunea «Mister, ai încredere că mai pot să joc încă un an, în afară de acesta». Şi, i-am spus că vedem în iarnă.

Dacă o ţine tot aşa, este pe drumul cel bun şi poate fi unul dintre cei mai buni jucători ai campionatului, pentru că Doman aduce frumuseţe fotbalului”, a mai declarat Daniel Oprescu, după victoria cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Fără eșec pentru CSM Slatina

CSM Slatina are două victorii și o remiză în Liga 2, pe lângă succesul cu Viitorul Pandurii mai având și succesul cu ACSM Ceahlăul (scor 3-0), dar și remiza cu FC Voluntari din prima rundă (scor 1-1).

A jucat și în Cupa României formația din județul Olt, cu Lupii Profa, în turul 3, de care a trecut cu 6-1 și s-a calificat în play-off-ul întrecerii.

Foto: News Flux

Andrei PASCU 17 Aug. 2024, 16:20 Liga 2
Pe aceeași temă