AFC Câmpulung Muscel a prins tupeu după prima victorie în Liga 2 și ”amenință” Chindia cu eliminarea din Cupa României. Costin Lazăr: ”Vrem să ajungem în grupe”

Andrei PASCU 13 Aug. 2024, 17:31 Cupa României
AFC Câmpulung Muscel a prins tupeu după prima victorie în Liga 2 și ”amenință” Chindia cu eliminarea din Cupa României. Costin Lazăr: ”Vrem să ajungem în grupe”

AFC Câmpulung Muscel e gata de încă o victorie, de data aceasta în Cupa României, în turul 3, unde va avea parte de un meci greu, cu Chindia Târgoviște, miercuri, 14 august, de la ora 17:30. Duelul, la fel ca toate confruntările din turul 3 al întrecerii, va fi în format live-score pe Liga2.ro!

Costin Lazăr are încredere după întâlnirea din weekendul trecut, din etapa a 2-a din Liga 2, cu FC Bihor Oradea, când echipa lui a câștigat cu 2-1.

Costin Lazăr, încrezător înainte de AFC Câmpulung Muscel – Chindia Târgoviște, din turul 3 al Cupei României

Așadar, în runda următoare din Cupa României, AFC Câmpulung Muscel va întâlni, pe teren propriu, Chindia Târgovişte. Obiectivul nou-promovatei este pătrunderea în grupe, conform celor transmise de Costin Lazăr după duelul cu FC Bihor Oradea (foto articol), dar și înainte de întâlnirea cu Chindia.

În turul 2 din Cupa României, la mijlocul săptămânii trecute, elevii lui Costin Lazăr au avut nevoie de reprizele adiționale pentru calificarea în runda a 3-a. S-a aflat la egalitate cu echipa din Liga 3 – Olimpic Zărneşti, scor 2-2, la finalul celor 90 de minute, dar s-a impus, în cele din urmă, în urma unei reușite venite în minutul 102.

AFC Câmpulung Muscel vrea în grupele Cupei României

Încrederea este la cote bune la AFC Câmpulung Muscel după succesul cu FC Bihor Oradea, iar un alt plus este acela că nou-promovata în Liga 2 a reușit omologarea arenei din localitate pentru duelul cu Chindia Târgoviște, iar în continuare are încredere că va juca, în curând, pe teren propriu și duelurile din campionat. Până atunci, folosește drept ”casă” stadionul de la Buftea.

Vom aborda partida cu Chindia încrezători în forțele noastre, datorită rezultatului obținut în meciul de campionat cu FC Bihor. Trebuie să conștientizăm valoarea pe care o avem, iar de acum încolo să pornim cu șanse egale în fața oricărui adversar din campionat.

Chindia este o echipă bună de Liga a 2-a, o formație care are și experiența Ligii 1. Este primul meci din acest sezon pe care îl jucăm în fața câmpulungenilor și suntem foarte motivați să le oferim o victorie.

Se fac eforturi pentru ca meciurile din Liga 2 să le disputăm la Câmpulung, în fața propriilor fani. Nu voi menaja jucătorii pentru meciul cu Chindia, iar pe teren vor intra doar cei care sunt în cea mai bună formă fizică.

Obiectivul nostru este intrarea în grupele Cupei României”, a spus Costin Lazăr, conform AFC Câmpulung Muscel.

AFC Câmpulung Muscel vrea a treia victorie la rând

Referitor la parcursul echipei AFC Câmpulung Muscel din noul sezon, nou-promovată în Liga 2, a avut un debut nefericit în campionat, contra unei alte nou-promovate în divizia secundă în această vară, CSM Focșani. A cedat cu scorul de 0-2.

Apoi, în campionat a urmat duelul cu FC Bihor Oradea, pe care l-a câștigat cu scorul de 2-1. AFC Câmpulung Muscel va avea al treilea meci din Liga 2 contra FK Miercurea Ciuc, în deplasare, în urma întâlnirii cu Chindia Târgoviște.

Foto: AFC Câmpulung Muscel

Andrei PASCU 13 Aug. 2024, 17:31 Cupa României
Pe aceeași temă