Daniel Oprița, încă o replică pentru Florin Talpan, ultima: ”Îmi reproșa multe lucruri după dictare, se auzea lângă el o voce de femeie care îi șoptea.” Antrenorul Stelei vine cu noi informații despre cum a decurs conversația telefonică cu juristul

Daniel VLAD, Marius ANGHEL 16 May. 2023, 16:53 Liga 2
Daniel Oprița, încă o replică pentru Florin Talpan, ultima: ”Îmi reproșa multe lucruri după dictare, se auzea lângă el o voce de femeie care îi șoptea.” Antrenorul Stelei vine cu noi informații despre cum a decurs conversația telefonică cu juristul

Reacția lui Florin Talpan după declarațiile date de Daniel Oprița la adresa sa în urma meciului în care Steaua a pierdut derby-ul cu Dinamo, scor 0-3 pe Arena Națională, luni seară, în etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 2, a atras o nouă replică din partea antrenorului echipei din Ghencea.

Oprița nu a comentat ceea ce a spus, mai nou, juristul clubului Steaua, ci a dorit să facă unele precizări privind convorbirea telefonică avută cu Talpan. Acum, antrenorul Stelei spune că acea discuție a avut loc de pe terenul unei alte persoane. La finalul jocului cu Dinamo, Oprița spunea că juristul l-a sunat și i-a cerut demisia, iar el i-a blocat numărul de telefon!

Daniel Oprița i-a răspuns lui Florin Talpan

Antrenorul Stelei spune acum că nu are ce să discute despre Florin Talpan, un om care nu are cunoștințe despre fotbal și nu a fost niciodată în vestiarul echipei pentru a vorbi sau să-i cunoască pe jucătorii sau să se intereseze dacă au nevoie de ceva.

Daniel Oprița regretă că nu i-a ascultat sfatul lui Victor Pițurcă, despre care spune că este singurul care se interesează de echipă, și vorbește despre unele probleme pe care le întâmpină la club, spre desosebire de un club cu un investitor privat.

”Vreau să lămuresc lucrurile și îmi doresc să fie ultima oară când eu mai vorbesc de Florin Talpan. Vreau să fie ultima oară când îi pronunț numele acestui om. Nea Piți (n.r. – Victor Pițurcă) chiar mi-a spus că nici nu trebuia să îl aduc în discuție, deorece îi dau prea mare importanță acestui om.

Am ajuns să vorbesc cu Talpan de fotbal? Ce să vorbesc eu cu el? Dar hai să vă spun cum au stat lucrurile. Eu aflasem că Talpan se interesează prin club de numărul meu de telefon. Voia să mă sune și să mă tragă el pe mine la răspundere. Păi eu în fața lui Talpan trebuie să dau explicații? În fața unui om care nu a venit niciodată în vestiarul Stelei să îi cunoscă pe băieți și să ne întrebe dacă avem nevoie de ceva? Ce prerogative de conducere are el față de staff și echipă? Mulți să știți că dau doar din gură, dar să ne întrebe ceva, să ne întrebe dacă avem nevoie de ceva, prea puțin. Singurul pe care l-am simțit aproape din toate punctele de vedere a fost nea Piți.

Știu că acum eu o să fiu atacat de unul și altul, dar nea Piti a fost singurul care m-a înțeles și ne știe pe noi aici cu toate astea ale noastre. Revenind la Talpan, i-am spus acelei persoane la care el se interesase de mine să îl sune el și să mi-l dea el la telefon pe Talpan să văd ce vrea de la mine. Am și martori la discuția telefonică avută cu Talpan. Dar știți ce m-a deranjat? Talpan îmi reproșa multe lucruri după dictare. Păi așa porți un dialog cu mine? Ai nevoie de ajutoare să îți spună ce să îmi reproșezi? Se auzea lângă Talpan o voce de femeie care îi șoptea ce să îmi zică.

Îmi zicea ceva de Dej, apoi ne-a făcut nesimțiți și normal că am luat foc. După aia i-am închis telefonul, deoarece nu aveai ce să te mai înțelegi cu Talpan. Urla încontinu. Apoi el a sunat din nou acea persoană și îmi zicea că o să se ducă el la comandant și o să îi spună să mă dea afară și o să îmi facă și o să îmi dreagă. Mă luase că de ce i-am inchis telefonul.

Eu nu trebuie să îi dau lui Talpan explicații. Pe mine mă doare că nu am putut promova, dar acum îi înțeleg și pe băieti. Nici ei nu se mai pot mobiliza la maximum când știu ca au mai muncit încă un an degeaba. Nu mă refer la salarii, banii sunt la zi, ci la dreptul de promovare legal. Am avut condiții foarte bune, însă când aparții de stat nu poți să faci unele lucruri ca la privat. Mă refer la hrană, meniu și alte lucruri. Aici fiecare ban contează, iar comandantul răspunde pentru el. Un patron mai dă o primă, mai umblă la moral, mai schimbă niște lucruri din mers, dar mi-am asumat toate acestea când am decis să mă bag la un asemenea proiect.

Talpan poate să scrie zeci de romane despre mine. Nu mă mai interesează acest om”, a spus Daniel Oprița pentru ProSport.

  • Declarația lui Daniel Oprița dată la finalul meciului cu Dinamo, în care îl ataca pe Florin Talpan o puteți citi AICI.
  • Replica lui Florin Talpan după declarația lui Daniel Oprița o puteți citi AICI.

Daniel Oprița mai are un an contract cu Steaua și, momentan, nu știe dacă să mai continue sau nu cu echipa din Ghencea.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-talpan-il-pune-la-perete-si-trage-in-daniel-oprita-dupa-ce-antrenorul-stelei-l-a-atacat-dupa-umilinta-cu-dinamo-esti-un-perdant-dle-oprita-te-ai-facut-de-ras-un-antrenor-cu-demnitate-si-co-19271240

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-invinsa-categoric-de-dinamo-19271182

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-tras-la-raspundere-de-florin-talpan-19271166

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adi-popa-a-gasit-explicatii-pentru-caderea-stelei-in-acest-final-de-sezon-admitem-nu-ne-ascundem-dupa-deget-este-o-situatie-foarte-grea-mijlocasul-are-totusi-19271205

https://liga2.prosport.ro/seria-1/laurentiu-corbu-rusinat-dupa-ce-steaua-a-pierdut-usturator-si-cu-dinamo-nu-stiu-daca-se-poate-sterge-usor-din-istorie-fundasul-spune-de-ce-s-a-ajuns-in-aceasta-situatie-si-cand-ii-19271179

Daniel VLAD, Marius ANGHEL 16 May. 2023, 16:53 Liga 2
Pe aceeași temă