Jucătorii de la FC Hermannstadt, pe val după victoria cu Slobozia! Petrișor Petrescu: ”Ne-a adus înapoi pe locul 2 și sperăm să rămânem minim acolo”

Ovidiu BOICA 20 Mar. 2022, 17:04 Liga 2

Căpitanul FC Hermannstadt, Petrișor Petrescu (28 de ani), a declarat, după victoria cu Unirea Slobozia (scor 2-0), că echipa sa a reacționat bine după eșecul cu ”U” Cluj, din penultima etapă a sezonului regular, câștigând la Timișoara, cu Poli (2-1) și acum cu formația pregătită de Adrian Mihalcea.

Petrișor Petrescu, la un nou gol pentru FC Hermannstadt: ”Sperăm să o ținem tot așa”

Șeptarul speră ca echipa sa să fie pe unul din primele două locuri direct promovabile la finalul play-off-ului, care, momentan, abia a început, și îi dedică golul fiului său, Vlad, și suporterilor.

”Nu a fost un meci ușor și știam asta de laînceput. Mă bucur că toți am reacționat după toate cele întâmplate, după acea înfrângere cu ”U” Cluj, care nu ne-a căzut foarte bine, am reacționat cu Poli, am reacționat acum. Sperăm să o ținem tot așa pentru că (n.a. victoria) este importantă, victoria asta ne-a adus înapoi pe locul 2 și sperăm să rămânem minim acolo. N-o să fie meciuri ușoare. Niciun meci n-o să fie ușor în acest play-off, dar acum zic să ne bucurăm de 1-2 zile libere, pentru că este această pauză competițională și o să pregătim meciul cu Chiajna”, a declarat Petrescu.

Acesta a deschis scorul în minutul 20, după ce Ionuț Năstăsie a centrat dintr-o lovitură liberă din stânga careului, iar el s-a demarcat la colțul scurt, a deviat din 6 metri și a înscris la prima bară, cu Poiană prins pe picior greșit.

Petrescu are 4 goluri marcate în 19 meciuri jucate în acest sezon de Liga 2.

Raul Opruț: ”Am intrat foarte motivați”

Despre meciul cu Unirea Slobozia a vorbit și fundașul stânga Raul Opruț (27 de ani), care în acest joc n-a avut vreo centrare de gol sau n-a marcat.

”A fost un meci foarte greu. Ne bucurăm că am reușit să luăm toate cele trei puncte. Am intrat foarte motivați, față de meciul cu ”U” Cluj, pe care l-am jucat acasă. S-a văzut că ne-am dorit să câștigăm meciul, să facem orice ca să plecăm cu cele trei puncte”, a declarat, la rândul său, Raul Opruț, utilizat în 17 meciuri din cele 20 trecute din acest sezon de Liga 2 și marcator al unui gol.

Fundașul stânga se așteaptă la un meci și mai greu, peste două săptămâni, tot la Mediaș, cu Concordia Chiajna: ”E o echipă foarte grea, sunt foarte agresivi, au o tranziție pozitivă foarte bună. Bănuiesc că va fi un meci la fel de greu și cu Chiajna, poate chiar mai greu, dar sperăm să luăm cele tre puncte și sunt sigur că le vom lua.”

FC Hermannstadt a urcat pe locul 2 în play-off-ul Ligii 2

Al doilea gol al sibienilor în acest meci a fost marcat în minutul 54 de Daniel Paraschiv. Atacantul a finalizat din 6 metri ușor lateral stânga la colțul scurt, după o centrare cu boltă din dreapta a lui Călin Popescu. Înainte ca mingea să ajungă la Paraschiv, aceasta a trecut peste Opruț, care nu a ajuns să o trimită cu capul.

FC Hermannstadt a ratat și un penalty înainte de pauză, la scorul de 1-0. Ionuț Năstăsie (42) a trimis mingea în bara din stânga, deși portarul sărise în partea opusă execuției sale. Lovitura de pedeapsă fusese scoasă de Călin Popescu în fața portarului Poiană.

FC Hermannstadt are acum 44 de puncte și e la șase lungimi în spatele liderului Petrolul, însă a devansat cu un punct ”U” Cluj, revenind, astfel, pe locul 2, unde s-a situat în multe etape în sezonul regular. Sibienii vor juca, peste două săptămâni, tot la Mediaș, cu Concordia Chiajna, în etapa a 2-a a play-off-ului.

Declarațiile făcute de Raul Opruț, Petrișor Petrescu și Marius Măldărășanu la finalul meciului FC Hermannstadt – Unirea Slobozia 2-0:

Foto: Valentin Macrea (Sport Pictures)
Video: FC Hermannstadt

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-maldarasanu-dupa-succesul-cu-unirea-slobozia-sincer-chiar-am-avut-emotii-la-jocul-asta-raman-noua-finale-ne-vedem-de-drumul-nostru-cum-comenteaza-acuzatiile-19224090

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-spune-mersi-ca-slobozia-a-pierdut-doar-cu-doua-goluri-meciul-cu-fc-hermannstadt-nu-am-avut-o-atitudine-demna-de-nivelul-competitiei-poate-am-si-dormit-un-pic-19224060

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inapoi-pe-locul-2-fc-hermannstadt-a-inceput-perfect-play-off-ul-ligii-2-cu-o-victorie-cu-unirea-slobozia-19224034

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-unirea-slobozia-se-joaca-de-la-ora-1130-la-medias-sibienii-pot-trece-peste-u-cluj-in-clasamentul-play-off-ului-ligii-2-19223976

Ovidiu BOICA 20 Mar. 2022, 17:04 Liga 2
Pe aceeași temă