Ole, ole, ole, ola, a intrat Rapidu-n ”A”! VIDEO | Cum au sărbătorit giuleștenii după ce au promovat în Liga 1

Marius ANGHEL, Carmen MANDIȘ 17 May. 2021, 23:28 Liga 2

Rapid a promovat în Liga 1, în ciuda faptului că a pierdut pe teren propriu, la Buftea, meciul cu ”FC U” Craiova, scor 1-3, în etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 2, penultima a campionatului. Egalul dintre ASU Poli și CS Mioveni, scor 2-2, meci desfășurat înainte de cel al giuleștenilor, a dus la îndeplinirea matematic a accedere în prima ligă a formației antrenată de Mihai Iosif.

”Ole, ole, ole, ola, a intrat Rapidu-n ”A”!” Mihai Iosif ridicat în aer de jucători

După finalul meciului cu ”FC U” Craiova, campioana Ligii 2 în 2021, giuleștenii au dat start petrecerii la Buftea. Mai întâi, jucătorii au sărbătorit pe teren, iar apoi au mers la gardul învecinat cu drumul, acolo unde au luat loc sute de suporteri ai Rapidului însă dinainte de startul partidei.

La salut au fost chemați primii antrenorul Mihai Iosif și apoi Petre Goge, jucător care evoluează pentru Rapid încă de la startul proiectului, din Liga a 4-a.

Nu a lipsit nici tradiționalul ridicat în aer al antrenorului.

Giuleștenii s-au fotografiat apoi alături de un banner pe care era scris: ”Ole, ole, ole, ola, a intrat Rapidu-n ”A”!”

Mihai Iosif: ”Este un vis devenit realitate pentru noi toți, am plecat din noroi, din noroi până la gât”

La vestiar a curs șampanie și bere, iar din pieptul jucătorilor și antrenorul a răsunat imnul Rapidului și alte cântece de galerie.

”Suntem fericiți. A fost o încărcătură extraordinară, poate de aia am și început meciul un pic mai prost, că nu ne-a mai interesat. Este un vis devenit realitate pentru noi toți, am plecat din noroi, din noroi până la gât, și am reușit cu toții, în primul rând datorită jucătorilor și după aia, că am reușit să îi trag încet-încet. Am reușit să promovăm…”, a spus Mihai Iosif în vestiar, la microfonul DigiSport, discursul său fiind întrerupt de cântecul jucătorilor: ”Miță Iosif e unul dintre noi”. Iosif ne-a răspuns: ”Aveți dreptate, sunt unul dintre voi”.

”Am știu că vom promova. De când am plecat la drum, am știut că vom promova. În momentul în care nimeni nu mai avea încredere…”, a mai spus Iosif, care a fost din nou întrerupt, pentru a cânta alături de jucători: ”A întrat Rapidu-n A”.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-fc-u-craiova-se-joaca-de-la-ora-2100-ambele-echipe-sunt-promovate-matematic-in-liga-1-si-acum-se-lupta-pentru-locul-1-in-liga-2-19185469

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-a-promovat-in-liga-1-farmecul-vietii-se-simte-din-nou-in-prima-divizie-dupa-sase-ani-mana-de-ajutor-din-partea-fratilor-de-la-asu-poli-19185482

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-a-inceput-sarbatoarea-alb-visinie-fanii-si-jucatorii-rapidului-au-celebrat-promovarea-in-liga-1-inaintea-partidei-cu-fc-u-craiova-daniel-niculae-emotionat-nu-cre-19185534

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-iosif-lacrimi-de-bucurie-dupa-ce-rapid-a-promovat-in-liga-1-dumnezeu-a-facut-dreptate-speram-ca-viitorul-sa-fie-intr-un-mod-luminos-19185540

Marius ANGHEL, Carmen MANDIȘ 17 May. 2021, 23:28 Liga 2
Pe aceeași temă