Jucătorii Rapidului au oferit flori domnișoarelor și doamnelor angajate la Gara de Nord, de 1 martie. Mesajele transmise de cluburile din Liga 2, de sărbătoarea Mărțișorului

Andrei PASCU 01 Mar. 2021, 17:49 Liga 2

Multe dintre cluburile din Liga 2 au fost active pe platformele de socializare, de 1 martie. Au publicat mesaje speciale cu ocazia sărbătorii Mărțișorului. Rapid chiar i-a trimis pe jucători la Gara de Nord, să împartă flori domnișoarelor și doamnelor angajate.

Cluburile din Liga 2, mesaje speciale de 1 martie 

Echipele au uitat de situația din clasament, de lupta la retrogradare sau la play-off-ul Ligii 2, de faptul că sezonul regular se află pe ultima turnantă și au transmis câteva gânduri frumoase.

O primăvară frumoasă, la finalul căreia să ne bucurăm #Impreuna de promovare!”, a fost mesajul clubului giuleștean, care mai apoi a publicat și poze cu jucătorii Rapidului oferind flori angajatelor Gării de Nord. Inițiativa a avut și un scop simbolic, acela al întoarcerii ”feroviarilor” la origini:

Băieții noștri au împărțit flori doamnelor și domnișoarelor în Gara de Nord, cu ocazia zilei de 1 Martie”.

Mesajele echipelor din Liga 2, cu ocazia zilei de 1 martie:

CS Mioveni: ”O primăvară frumoasă! Bucuraţi-vă de soare, bucuraţi-vă de ghiocei, bucuraţi-vă de frumoasele zile ale primăverii şi primiţi cu drag mărţişorul nostru în sufletele voastre! O primăvară frumoasă, doamnelor şi domnişoarelor! Dumitru Olteanu, preşedinte CD al CS Mioveni ; Constantin Stancu, preşedinte executiv CS Mioveni”.


Petrolul: ”Să aveți o primăvară frumoasă! Hai Petrolul!”.

Farul: ”Mărțișorul nostru pentru voi. Golul care ne aduce zâmbetul pe buze și bucurie în albastru la început de primăvară”.

ASU Poli: ”Nu putem începe ziua de 1 Martie fără să ne gândim la voi, Doamne şi Domnişoare. Vă dorim să aveți o primăvară mai liniştită decât cea trecută şi sperăm ca acest mărţişor virtual să vă mai stingă puțin dorul de Poli”.

Dunărea Călărași: ”Un buchet de gânduri bune din partea noastră! La mulți ani doamnelor și domnișoarelor!”.

Ripensia: ”Ne e dor de meciurile de fotbal savurate alături de fani pe stadion, ne e dor să sărbătorim zilele însorite, ne e dor să împărțim mărțișoare… Nimic nu e ca înainte. Totuși, astăzi este o zi luminoasă. O zi care ne transmite speranța că acele vremuri normale și fericite vor reveni cât de curând! Un gând curat către toate femeile, astăzi, de 1 martie! Vine primăvara, vor reveni și bucuriile, așa cum le știm dintotdeauna!”.

”U” Cluj: ”Să aveți o primăvară însorită, plină de speranță și cu mărțișoare care să vă aducă numai bucurii!”.

CSM Reșița: ”CSM Reșița urează o primăvară frumoasă tuturor doamnelor și domnișoarelor!!!”.

Aerostar Bacău: ”CS Aerostar va ureaza o primavara frumoasa!”.

CSM Slatina: ”Clubul CSM Slatina vă urează o primăvară frumoasă!”.

Fotbal Comuna Recea: ”Să aveți o primăvară frumoasă!

Foto: FC Rapid 1923

https://liga2.prosport.ro/seria-1/aerostar-bacau-si-a-numit-antrenor-noul-principal-al-moldovenilor-a-mai-pregatit-echipa-in-sezonul-2016-2017-si-a-fost-fotbalist-la-ceahlaul-piatra-neamt-19172064

https://liga2.prosport.ro/seria-1/panduri-pisicute-echipa-lui-calin-cojocaru-a-facut-figuratie-cu-petrolul-prima-repriza-a-fost-umilitoare-pentru-noi-am-intrat-crispati-parca-am-jucat-cu-milan-19172046

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pandurii-petrolul-sau-meciul-de-a-soarecele-si-pisica-echipa-lui-viorel-moldovan-s-a-jucat-cu-elevii-lui-calin-cojocaru-si-a-urcat-pe-podium-promovarea-se-obtine-impotriva-echipelor-mici-19171997

 

 

Andrei PASCU 01 Mar. 2021, 17:49 Liga 2
Pe aceeași temă