Din nou antrenor la Rapid, un vis pentru Cristiano Bergodi: ”Suporterii Rapidului vor rămâne mereu în sufletul meu. Îmi lipsește emoția pe care am trăit-o în Giulești”

Andrei PREOTU 03 Jan. 2021, 12:14 Diverse

Antrenorul Cristiano Bergodi (56 de ani) este gata să se întoarcă la Rapid! Italianul a recunoscut că s-a simțit foarte bine la echipa din Giulești, acolo unde a avut o relație excelentă cu fanii care așteaptă să-și vadă iar trupa favorită în Liga 1.

Plecat de pe banca Universității Craiova în noiembrie 2020, Bergodi recunoaște că s-ar întoarce oricând la Rapid și dezvăluie că îi lipsește emoția pe care a trăit-o pe banca giuleștenilor. În România, fostul mare jucător al lui Lazio le-a antrenat pe FC Național, CFR Cluj, Rapid, Poli Iași, FCSB, ASA Târgu Mureș, FC Voluntari și U Craiova.

Cristiano Bergodi, gata să revină la Rapid: ”M-am simțit extraordinar acolo!”

  • Cristiano Bergodi s-a despărțit de U Craiova, în luna noiembrie a acestui an, după doar șase luni petrecute pe banca formației din Bănie. Italianul a fost la un pas de titlu în sezonul trecut, însă oltenii au pierdut „finala” cu CFR Cluj, scor 1-3, în ultima etapă a play-off-ului.

”Da, m-aș întoarce oricând la Rapid, m-am simțit extraordinar acolo! Visez să fac performanță pe noul stadion, în fața a zeci de mii de suporteri. Este adevărat, au o galerie impresionantă. Suporterii Rapidului vor rămâne mereu în sufletul meu. Au fost și vor rămâne în sufletul meu. O echipă cu istoria Rapidului merită un stadion pe măsură, iar acum îl are. Un progres mare pentru fotbalul românesc, în general. Îmi lipsește emoția pe care am trăit-o în Giulești”, a spus Bergodi, conform playsport.ro.

Cristiano Bergodi îi dă indicații lui Ionuț Dobroiu, pe vremea când cei doi erau la Rapid.

Italianul a fost aproape să scrie istorie la Craiova, dar a și pierdut rușinos în primul tur preliminar din Europa League, în fața anonimilor de la Lokomotiv Tbilisi: 1-2.

În vârstă de 56 de ani, Cristiano Bergodi a venit la Rapid în 2007, iar pe vremea lui George Copos a câștigat singurul trofeu din cariera de antrenor: Supercupa României.

  • Rapid este antrenată acum de Nicolae Grigore și luptă pentru promovarea în Liga 1, pentru al doilea an consecutiv.

Foto: Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/catalin-hlistei-votat-jucatorul-anului-2020-pentru-rapid-mesajul-golgheterului-echipei-giulestene-19163422

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-ionita-a-refuzat-petrolul-si-revine-la-rapid-atacantul-n-a-convins-la-uta-in-liga-1-19163397

Andrei PREOTU 03 Jan. 2021, 12:14 Diverse
Pe aceeași temă