Daniel Pancu vrea să-l ia după el la Poli Iași pe Virgil Drăghia. Ce a spus antrenorul la prezentarea sa la echipa din Copou

Carmen MANDIȘ 13 Aug. 2020, 11:01 Liga 2

Daniel Pancu (42 de ani) a fost prezentat, miercuri, la Poli Iași ca noul antrenor al echipei de Liga 1, iar una dintre primele sale ținte privind campania de achiziții este un jucător pe care l-a avut cum comanda sa la Rapid. Este vorba despre portarul Virgil Drăghia (30 de ani), un goalkeeper crescut de gruparea giuleșteană, însă care în ultimul sezon a avut prezențe sporadice din cauza faptului că pe acest post s-a preferat titularizarea unui jucător ”under”.

Daniel Pancu îl vrea la Poli Iași pe Virgil Drăghia

Potrivit surselor ProSport, Daniel Pancu îl dorește pe Virgil Drăghia la noua sa echipă, Poli Iași. Acesta mai are însă un an de contract cu Rapid, fapt care complică puțin lucrurile în vederea unui posibil transfer la Poli Iași.

Totuși, Daniel Pancu dorește insistent un portar, având în vedere faptul că Poli Iași a rămas fără titularul Ștefan Târnovanu (20 de ani), ajuns la FCSB.

  • Drăghia a jucat în șapte meciuri în sezonul recent încheiat al Ligii 2. La Rapid s-a întors în vara lui 2018, când echipa era în Liga 3.
  • În cariera sa, Virgil Drăghia a mai jucat pentru Juventus București, Concordia Chiajna și FC Voluntari.

La reunirea lotului, Rapid i-a avut ca portari pe Alexandru Tătaru și americanul Harrison Devenish, care a fost cu echipa în cantonament și în iarnă, în Turcia, însă nu a fost legitimat. În play-out a fost preferat în poartă Mihai Popa, însă acesta a revenit la Dinamo, de unde era împrumutat.

Daniel Pancu, prezentat ca antrenor al Poli Iași

Ce a spus Daniel Pancu la prezentarea sa ca antrenor la Poli Iași:

„Sunt un antrenor exigent, care cere implicare maximă din partea jucătorilor, un antrenor tânăr și e importat ca ei să fie mulțumiți. Sunt 12 jucători în momentul de față sub contract, dar am o listă de jucători. Jucătorii pentru care am insistat cel mai mult sunt cei localnici. Îmi plac jucătorii cu experiență, atașați de echipă, îmi plac jucătorii care au anumită vârstă, le respect carierele, sunt jucătorii pe care eu vreau să mă bazez. Și vorbesc aici despre Andrei Cristea, care și-a prelungit, despre Frăsinescu, cu care s-a discutat și de Mihalache, cu care se discută. De la ideea asta plec.

Sunt jucători care au făcut ceva pentru clubul acesta. Jucătorii care nu ard pentru echipă, care nu simt tricoul Politehnicii, probabil ne vom despărți. În unele momente mi s-a părut că am văzut la Poli Iași jucători blazați, jucători plafonați, jucători care nu-și au locul în planurile mele. Totul se transmite la antrenament. Îmi doresc o chipă care să joace după chipul și asemănarea antrenorului.”

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-rapid-l-a-imprumutat-pe-radu-crisan-de-la-astra-prima-reactie-a-fundasului-care-are-promovari-in-liga-1-cu-fc-hermannstadt-si-uta-19143752

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-adrian-iencsi-prezentat-oficial-la-rapid-in-acest-moment-nu-pot-garanta-ca-echipa-va-promova-in-liga-1-tot-ce-mi-doresc-este-sa-cladesc-o-echipa-cu-identitate-19143809

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nu-stiu-daca-burca-a-plecat-a-facut-un-pas-in-spate-dar-asa-a-facut-si-in-liga-4-zici-ca-jucam-dansul-pinguinului-daniel-niculae-nu-e-convins-ca-ovidiu-burca-a-plecat-19143683

Carmen MANDIȘ 13 Aug. 2020, 11:01 Liga 2
Pe aceeași temă