Nicolae Grigore a primit acceptul Rapidului de a merge la „tineret” cu Adrian Mutu. Daniel Pancu va avea un nou antrenor secund

Vestea că Nicolae Grigore este dorit ca „secund” de Adrian Mutu la echipa națională U21 a provocat agitație la clubul alb-vișiniu. Daniel Pancu și conducerea echipei l-au anunțat pe Grigore că îl vor susține dacă dorește să plece în cadrul Federației Române de Fotbal.

Ștefan Grigorie, gata să îi ia locul lui Nicolae Grigore

„Este o oportunitate pentru el și o mândrie pentru noi”, susțin oficialii giuleștenilor despre posibilitatea ca antrenorul secund Nicolae Grigore să ajungă la naționala U21.

Rapidiștii i-au pregătit și un înlocuitor lui „Grig”. Ștefan Grigorie ar urma să vină de la echipa a doua a clubului și să îi fie „secund” lui Daniel Pancu.

Mircea Lucescu a asistat la antrenamentul de joi al rapidiștilor

Altfel, joi, la antrenamentul Rapidului a asistat și Mircea Lucescu, cel care zilele trecute anunța că nu va ocupa nicio funcție oficială la gruparea giuleșteană.

„Astăzi, am avut plăcerea de a fi vizitați de către Mircea Lucescu, cel care i-a urmărit pe băieți la antrenament și s-a întreținut cu Daniel Pancu și cu președintele Ovidiu Burcă”, a scris Rapid pe pagina sa de Facebook.

Pe aceeași temă