„Este obligatoriu să mergem să câștigăm la Brașov”. Popovici și planurile Forestei înainte de derby-ul etapei 12

Marius ANGHEL 12 Oct. 2016, 15:11 Liga 2

Derby-ul etapei a 12-a a Ligii 2 se va juca vineri, cu începere de la ora 17:30, între FC Brașov și Foresta Suceava. Va fi o confruntare între primele două clasate în ierarhia ligii secunde, Brașovul și Foresta acumulând până acum același număr de puncte, 25, cu trei mai puțin decât liderul la zi al clasamentului, Juventus București.

Partida se anunță deosebit de interesantă, mai ales că ambele formații au demonstrat o formă foarte bună până acum. Brașovenii sunt singura echipă care nu a cunoscut gustul înfrângerii în cele 11 meciuri disputate până acum, în vreme ce sucevenii nu au mai pierdut din etapa a doua, din momentul în care Foresta a intrat pe mâna lui Cristi Popovici. Tehnicianul băcăuan speră ca fotbaliștii săi să rămână concentrați sută la sută la duelul cu FC Brașov, chiar dacă peste zece zile vor da piept cu Steaua în Cupa României, o confruntare care pentru mulți dintre fotbaliștii suceveni poate reprezenta meciul carierei.

„Eu chiar mi-am dorit să cădem cu Steaua în Cupă. Steaua e Steaua, cel mai important nume din fotbalul românesc. Va fi ceva deosebit pentru oraș. Până atunci, însă, este obligatoriu să mergem să câștigăm la Brașov, cu toate că suntem siguri că și adversarul dorește asta. Sperăm să ne mobilizăm cât mai bine și să reușim ce ne-am propus. Știm că nu au pierdut până acum, dar este un început în toate. Există o echipă bună la Suceava, dar nu avem o bancă de rezerve care să ne salveze în situațiile delicate. Numeric nu stăm tocmai bine. Consider că primele opt clasate în ierarhia actuală vor lupta pentru promovarea în Liga 1″, a declarat Cristi Popovici.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 12 Oct. 2016, 15:11 Liga 2
Pe aceeași temă