Mihalcea, deranjat de atitudinea jucătorilor săi. „Poate am crezut că sunt mai valoroși decât pot sau, nu știu, le-am dat prea mare încredere”

Marius ANGHEL 23 Aug. 2016, 13:04 Campionat
Mihalcea, deranjat de atitudinea jucătorilor săi.**

După o prezență foarte bună în ediția trecută a campionatului Ligii 2, Dunărea Călărași nu se regăsește în noul sezon. Noile achiziții din această vară nu se ridică deocamdată la așteptările pe care antrenorul Adrian Mihalcea le are după pierderea multora dintre jucătorii din lotul trecut, iar acest lucru se vede din plin pe teren. Dunărea n-a reușit nici la al doilea meci desfășurat pe teren propriu să obțină victoria, sâmbătă, cu CS Mioveni, remizând la zero după un joc în care aproape că n-a avut nicio ocazie de gol.

Mihalcea s-a declarat dezamăgit de unii dintre jucătorii săi, de atitudinea arătată pe teren. „Un meci slab, fără ritm, un meci echilibrat pentru că au fost ocazii de fiecare parte, un meci care m-a nemulțumit total! Nu găsim încă ritmul necesar. Nu vreau să găsesc alibi, nu mă interesează, eu doar încerc să remediez și să îmbunătățesc ceea ce trebuie pentru a câștiga următorul meci. Am jucat într-adevăr împotriva unei echipe bine organizate, dar care nu ne-a pus mari probleme pe faza de atac, din contră, numărul ocaziilor au fost 1-1. Sunt un pic așa dezamăgit de unii dintre elevii mei. Nu mă deranjează faptul că nu am reușit să înscriem, mă deranjeze atitudinea și am un mare semn de întrebare față de unii, poate am crezut că sunt mai valoroși decât pot sau, nu știu, le-am dat prea mare încredere. Dar suntem și vom rămâne împreună și voi încerca să-i readuc pe drumul pe care eu îl doresc”, a spus antrenorul Dunării pentru site-ul oficial al clubului.

Despre meciul cu FC Brașov: „Nu vom avea nicio șansă dacă îl tratăm lejer sau fără un pic de orgoliul”

Cu doar 4 puncte acumulate dintr-un total de 9, Dunărea Călărași se situează pe locul 10 în clasamentul Ligii 2. În etapa următoare, echipa lui Mihalcea joacă în deplasare, duminică, de la ora 12:30, cu FC Brașov, echipă care se află pe locul 3 cu 7 puncte.

„Întâlnim o pretendentă la promovare. Va fi un meci extraordinar de greu, va fi un meci pe care noi dacă îl vom trata la fel de lejer sau fără un pic de orgoliul ca și acest meci, o parte din el, că nu pot să spun că în totalitate, nu vom avea nicio șansă. Îl cunosc pe Cornel Țălnar, este unul dintre mentorii mei, am avut ocazia să lucrez, știu cum lucrează, știu ce cere și din pricina acestui fapt cred că va fi un meci foarte dificil. Dar îmi fac extraordinar de multe probleme, vreau doar să-i readuc pe băieții mei pe drumul cel bun, vreau să îi fac să înțeleagă că alta este atitudinea pe care care eu o doresc și atunci eu zic că vom face și noi un meci bun împotriva, repet, unei echipe bune”, a prefațat Mihalcea jocul de pe Stadionul Tineretului.

Foto: Cătălin NIȚU

Marius ANGHEL 23 Aug. 2016, 13:04 Campionat
Pe aceeași temă