Cristi Popovici și-a început mandatul la Foresta. „Sunt încrezător și motivat să obțin rezultatele pe care toată lumea de aici le așteaptă”

Marius ANGHEL 17 Aug. 2016, 11:34 Liga 2
Cristi Popovici și-a început mandatul la Foresta.**

Conducerea clubului Foresta s-a mișcat repede după despărțirea de Adrian Iencsi, oficiată luni la prânz. Pe parcursul aceleiași zile, sucevenii s-au înțeles cu antrenorul băcăuan Cristian Popovici, omul care se poate lăuda cu promovarea celor de la FC Botoșani în prima ligă a fotbalului românesc.

Popovici, care va activa pe Areni alături de Marius Gireadă, secundul său obișnuit, și de localnicul Bogdan Tudoreanu, a condus marți dimineață primul antrenament al „galben-verzilor”, declarând că a venit pe Areni cu gânduri mari. „Am fost încântat de propunerea venită de la Suceava, mai ales că la Bacău echipa cu care am avut evoluții bune în ultimii doi ani, încheind de fiecare dată campionatul pe locul 4, s-a desființat. Sunt încrezător și motivat să obțin alături de jucători rezultatele pe care toată lumea de aici le așteaptă. O să muncim mult pentru acest lucru și sper să reușim. Avem nevoie să începem să câștigăm puncte cât mai repede, pentru că doar așa vom căpăta încredere și vom risipi din presiunea deja acumulată”, a precizat noul antrenor al Forestei.

„Ar mai fi loc de două-trei transferuri”

Pentru a se convinge cât mai repede de potențialul echipei și pentru a se familiariza cu lotul de jucători, Cristi Popovici a programat pentru astăzi, la ora 11.00, un joc școală pe stadionul Areni. „Când preiei o echipă din mers, fără să iei parte la pregătirea de vară și cu mulți jucători pe care nu-i cunoști, e greu să-ți formezi o părere despre lot după doar un singur antrenament. Totuși, din ce am văzut, cred că ar mai fi loc de două-trei transferuri, dar jucătorii care vin să fie soluții certe pentru echipă, nu doar să conteze numeric”, a mărturisit tehnicianul în vârstă de 46 de ani.

„Mi-aș dori ca fanii să fie alături de noi și în momentele dificile”

Popovici a dorit să dacă un apel și către suporterii Forestei, pe care îi consideră un sprijin important pentru bunul mers al echipei. „Spre deosebire de Bacău, la Suceava sunt suporteri mult mai numeroși și mai dedicați. Mi-aș dori însă ca fanii să fie alături de noi și în momentele dificile. Desigur, noi trebuie să câștigăm puncte și să arătăm ca o echipă care merită suportul pe care-l solicităm fanilor, iar acest lucru este obligația mea. Vreau să văd determinare, să fim o echipă cu atitudine, capabilă să lupte până la ultimul fluier al arbitrului”, a declarat noul antrenor al Forestei.

După desfășurarea primelor două etapei în noul campionat al Ligii 2, Foresta n-a acumulat niciun punct, alte trei echipe înregistrând aceeași contraperformanță, ACS Berceni, Metalul Reșița și Șoimii Pâncota.

Duminică, în etapa a 3-a a ligii secunde, Foresta va întâlni în deplasare formația ASU Politehnica Timișoara, partida urmând a începe la ora 12:30.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: FB Foresta Suceava

Marius ANGHEL 17 Aug. 2016, 11:34 Liga 2
Pe aceeași temă