Brăila speră și mai mult la promovare. „Am obținut cu brio licența de participare în prima ligă”

Marius ANGHEL 12 May. 2016, 09:53 Liga 2
Brăila speră și mai mult la promovare.**

Dacia Unirea a obținut licența pentru prima ligă, aceasta a fost ieri decizia Comisiei de Licențiere din cadrul Federației Române de Fotbal. Aflat la București, la Casa Fotbalului, unde a avut loc Adunarea Generală Ordinară a FRF, președintele Daciei Unirea, Valentin Avramescu, a confirmat telefonic acest lucru.

„Conducerea administrativă și-a făcut treaba, am obținut cu brio licența de participare în prima ligă. Din acest punct de vedere, problema este rezolvată, acum trebuie și pe teren să demonstrăm că merităm să promovăm”, a spus Avramescu.

Șeful clubului brăilean a făcut și o scurtă prezentare a problemelor discutate la Casa Fotbalului. „S-a stabilit clar că din sezonul următor Liga a II-a va avea doar o singură serie de 22 de echipe. De asemenea, FRF va implementa o serie de programe care vor veni în sprijinul eșalonului al doilea al fotbalului românesc. Vor trimite reprezentanți în teritoriu care să ajute echipele să-și găsească sursele de finanțare. S-a prezentat raportul de activitate pe anul trecut și cele de viitor”, a mai spus Avramescu.

Tot miercuri, Dacia Unirea Brăila a câștigat cu 2-1 meciul de pe teren propriu cu FC Academica Clinceni, prin golurile lui Onofraș (48, 57) și, profitând de victoria Dunării Călărași în fața Rapidului (3-0), s-a apropiat la trei puncte de primele două clasate din play-off. Din acest sezon mai sunt de disputat patru etape, runda următoare brăilenii urmând a juca în Giulești un meci extrem de important dacă vor să promoveze.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 12 May. 2016, 09:53 Liga 2
Pe aceeași temă