Băcăuanii vor revanșa și cu Dacia Unirea, după ce au văzut cu Rapid că se poate. „Întâlnim cea mai matură echipă a campionatului”

Marius ANGHEL 15 Apr. 2016, 11:55 Liga 2
Băcăuanii vor revanșa și cu Dacia Unirea, după ce au văzut cu Rapid că se poate.**

Au pierdut de două ori cu Rapidul în sezonul regulat, dar și-au luat revanșa săptămâna trecută, în debutul play-off-ului, când s-au impus cu 2-1 chiar în Giulești. Băcăuanii Sport Clubului speră să repete istoria și cu Dacia Unirea Brăila, adversara de sâmbătă, de pe „Letea”.

După cele două înfrângeri asemănătoare suferite în meciurile directe din sezonul regulat, ambele încheiate cu scorul de 1-0 pentru Dacia Unirea, Vraciu și compania doresc să le dea peste nas brăilenilor în runda secundă a play-off-ului.

„Nu va fi un meci ușor, deoarece întâlnim cea mai matură echipă a campionatului. Cu jucători experimentați precum Frunză, Onofraș sau Laurențiu Ivan, Brăila are intenția declarată de a promova, aflându-se pe locul 2. Noi, însă, vrem să continuăm pe aceeași linie a rezultatelor și a jocurilor bune și să ne luăm o revanșă contra Brăilei, așa cum am făcut-o și cu Rapid”, a declarat antrenorul Sport Clubului, Cristi Popovici, care contează pe efectivul complet, inclusiv Ursu, revenit după etapa de suspendare.

După jocul de sâmbătă, de la ora 11:00, cu Dacia Unirea Brăila, SC Bacău se va pregăti pentru un alt meci acasă: cel de miercuri, din intermediara cu FC Academica Clinceni.

Sursa: Deșteptarea

Marius ANGHEL 15 Apr. 2016, 11:55 Liga 2
Pe aceeași temă