Jucătorii Dunării sunt în formă înaintea meciului cu Farul. În amicalul de miercuri au câștigat cu 9-0

Marius ANGHEL 14 Apr. 2016, 14:12 Pregătiri, amicale
Jucătorii Dunării sunt în formă înaintea meciului cu Farul.** În amicalul de miercuri au câștigat cu 9-0

La mijlocul acestei săptămâni, miercuri după-amiază mai exact, Dunărea Călărași a avut programat un meci amical cu Victoria Lehliu, o echipă clasată pe locul 6 în Liga a IV-a Călărași. Testul desfășurat la Lehliu Gară a avut scopul de a promova imaginea echipei din Liga 2 în județ. La final, Dunărea s-a impus cu un nemilos 9-0, Valentin Alexandru, Mircea Ștefan și Bogdan Panait bifând fiecare câte două goluri, anunță site-ul oficial al grupării din eșalonul secund.

„Rezultatul e mai puțin important. Obiectivul nostru a fost să facem un antrenament cu public, oferind celor care au evoluat mai puțin în acest sezon posibilitatea să joace. În plus am trimis în teren și 4 juniori”, a declarat, pentru site-ul oficial, antrenorul Adrian Mihalcea

În meciul cu Victoria au fost utilizați jucătorii: G. Popa – Tenea, S. Matei, M. Popescu, Saftescu – Sg. Popescu – Kanda, V. Andrei, S. Alami, V. Balint – V. Alexandru. După pauza a fost rulat tot lotul. N-a jucat Cezar Lungu, acesta neputând fi inclus în lotul pentru partida de sâmbata cu Farul, din deplasare, din cauza cartonașului roșu încasat în finalul partida cu FC Academica Clinceni.

Panait și Stoica ar putea reintra cu Farul

Altfel, pentru meciul de sâmbătă, de la ora 11:00, pe care Dunărea îl va juca la Constanța, împotriva Farului, antrenorul Adrian Mihalcea speră să poată miza și pe Bogdan Panait și Alexandru Stoica, accidentați în ultima perioada. „Ar putea intra și cei doi care au fost accidentați, Panait și Stoica. Acum să vedem în ce condiții sunt, pentru că au avut o pauză destul de lungă și nu știu dacă ei pot reveni 100 la sută. Dar ușor, ușor e important că revin din jucătorii accidentați. Suspendați nu avem, deci ne formăm grupul de care avem nevoie. Vînă este aut pentru încă o lună, deci pe el nu ne putem baza”, a declarat Adrian Mihalcea, care a uitat de eliminarea lui Cezar Lungu.

Foto: Cătălin NIȚU

Marius ANGHEL 14 Apr. 2016, 14:12 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă