„Astăzi, UTA a salvat 11 vieți”. Gest mare făcut de jucătorii „Bătrânei Doamne”

Marius ANGHEL 29 Mar. 2016, 13:13 Diverse

În weekend-ul trecut și până luni, în Arad au avut loc câteva accidente grave de circulație. Au fost implicați 11 copii, care aveau nevoie urgentă de sânge. Echipa din Liga a 2-a UTA Bătrâna Doamnă a venit imediat în ajutorul lor, astfel că, marți dimineață, alături de Cetatea Voluntarilor, fotbaliștii lui Roland Nagz au fost să doneze sânge, informează site-ul oficial al grupării arădene.

„Am răspuns prezent imediat, pentru că, nu-i așa, UTA este mai mult decât un club. Respect băieților și invit suporterii, apropiați și pe toți cei care pot să doneze sânge, pentru că este nevoie permanent de acest gest”, a transmis directorul general Codru Grădinariu.

„Astăzi, UTA a salvat 11 vieți. Le mulțumesc băieților că au răspuns pozitiv la invitația noastră! Exemplul lor să fie urmat de cât mai mulți!”, a completat Ana Maria Nyeki, din partea Cetății Voluntarilor.

VEZI o GALERIE FOTO de la evenimentul la care au participat utiștii

În altă ordine de idei, UTA va disputa miercuri un nou amical în apropierea Aradului, la Pecica, cu Progresul, acolo unde Roland Nagy își va testa din nou jucătorii care au evoluat mai puțin în campionat.

Foto: UTA Arad
 

Marius ANGHEL 29 Mar. 2016, 13:13 Diverse
Pe aceeași temă