Pelici preferă o echipă muncitoare: „Am înscris la ocaziile avute”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 25 Oct. 2015, 11:32 Campionat
Pelici preferă o echipă muncitoare:**

Antrenorul Alexandru Pelici a subliniat după victoria cu Olimpia Satu Mare, scor 2-0, că dedică punctele managerului Lucian Mununteanu, care își va sărbători marți ziua de naștere.

„Este meritul tuturor jucătorilor, care formează familia CSM. Dedicăm victoria lui Luci Munteanu, pentru că marți va fi ziua lui. Mă bucur că echipa dă dovadă de caracter și seriozitate. Mă temeam de meciul cu Olimpia, care avusese evoluții foarte bune în deplasare, dar este bine că am avut răbdare și am câștigat. Chiar dacă nu au fost multe ocazii, am înscris la cele care le-am avut. Sunt fericit că a fost mai multă lume ca de obicei, dacă vom avea rezultate bune în continuare, sper ca publicul va deveni și mai numeros” a declarat Alex Pelici la conferința de presă.

Tehnicianul nu se gândește la o promovare miraculoasă, deși CSM este în fruntea clasamentului. „Pe teren nu joacă numele, este nevoie de jucători cu determinare, care bagă alunecări, contre, de o echipă muncitoare. Eu regret doar punctele pierdute cu Chindia, pentru că, în prima etapă, la Caransebeș, nu meritam mai mult.  E bine să visăm în continuare, dar trebuie să luăm fiecare meci pas cu pas, să rămânem modești. Să fim sus la iarnă, apoi vom vedea ce va urma”, a mai spus Pelici.

CSM Râmnicu Vâlcea a rămas la egalitate de puncte cu liderul FCM Baia Mare, 21 de puncte, după ce aceștia au pierdut meciul de pe teren propriu cu „U” Cluj, scor 0-1.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 25 Oct. 2015, 11:32 Campionat
Pe aceeași temă