Berceniul continuă seria neagră: niciun meci fără trei goluri primite. Mihalcea: „A fost o degringoladă totală”

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 19 Mar. 2015, 12:35 Campionat
Berceniul continuă seria neagră: niciun meci fără trei goluri primite.** Mihalcea:

ACS Berceni continuă să aibă un retur de coșmar. După un debut slab pe teren propriu și o înfrângerea surprinzătoare la acea vreme în fața Farului, scor 1-3, mai ales că au jucat cu un om în plus o repriză, înlocuirea tehnicianului Silviu Ion cu Adrian Mihalcea nu a produs nicio schimbare. Echipa ilfoveană a înregistrat aceleași rezultatele slabe și în următoarele trei etape, încasând câte trei goluri în fiecare joc (2-3 la Suceava, 1-3 acasă cu Dorohoi și 1-3 la Bacău).

La finalul meciului de la Bacău, Mihalcea a declarat că jucătorii săi tineri nu înțeleg că Liga 2 este altceva față de junioratul sau Liga 3. Antrenorul a recunoscut superioritatea adversarului, chiar dacă-i știa punctele slabe de care nu s-a putut profita.

„A fost un meci câștigat fără nicio problemă de către echipa gazdă. Dacă în prima repriză și la începutul celei de-a doua repriză am reușit să echilibrăm puțin jocul, ultima parte a fost o degringoladă totală. Am căzut și fizic, și psihic, nu am făcut altceva decât să așteptăm sfârșitul meciului. Ne pregătim, încercăm să ieșim din această perioadă proastă, din patru meciuri este al treilea pe care îl pierdem cu 3-1 și este al treilea în care am provocat lovitură de la 11 metri. Nu avem ce să facem, sâmbătă avem din nou meci, încercăm din nou să ieșim din această perioadă. Despre echipa gazdă știam că formează o echipă bună, o echipă de prima parte a clasamentului. Știam și punctele lor forte, dar știam si punctele lor mai puțin bune, însă nu am reușit prea multe. În mare parte a influențat și vremea jocul echipei mele, dar trebuie să ne acomodăm pe orice teren, pe orice vreme, am încercat să simplificăm cât mai mult jocul. În prima parte ne-a ieșit, iar în a doua foarte puțin spre deloc. Am jucători tineri care nu înteleg că Liga a II-a este altceva decât junioratul sau Liga a III-a”, a spus după joc Adrian Mihalcea.

ACS Berceni a căzut pe locul 10 după intermediara de miercuri și are emoții în privința retrogradării. Etapa următoare, sâmbătă, de la ora 11:00, au meci acasă cu CF Brăila, o altă echipă care are nevoie de victorie pentru a rămâne în play-off-ul Seriei I.

Articol scris de Horia ALEXOAE

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 19 Mar. 2015, 12:35 Campionat
Pe aceeași temă