Jocurile cu CS Mioveni, ACS Poli și Metalul sunt privite de Pelici ca „un moment al adevărului”

Marius ANGHEL 14 Nov. 2014, 16:40 Seria 2
Jocurile cu CS Mioveni, ACS Poli și Metalul** sunt privite de Pelici ca

Ocupantele locurilor 4 și 5 din Seria a II-a a Ligii 2 se întâlnesc sâmbătă, de la ora 11:00, la Pitești în cea de-a doua etapă a returului. CS Mioveni și CSM Râmnicu Vâlcea joacă pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești pentru cele trei puncte și pentru a se apropia de podium.

După victoria împotriva echipei Șoimii Pâncota, scor 1-0, Alexandru Pelici va avea un joc mult mai greu în această etapă pe banca vâlcenilor. CSM joacă pe terenul surprizei plăcute a Cupei, formație antrenată de Claudiu Niculescu. În tur, a fost o luptă echilibrată, rezultatul fiind egal, 0-0.

„Aceste trei partide care urmează, cu CS Mioveni, ACS Poli Timișoara și Metalul Reșița le privim ca pe un moment al adevărului. Trebuie să scoatem cât mai multe puncte și ceea ce vă pot eu garanta este că băieții vor da totul pe teren”, spune Alexandru Pelici pe site-ul oficial al clubului.

„Este important ca băieții să se concentreze la maximum, e clar că avem o echipă bună care poate face un meci mare în fața oricărui adversar. Am mare încredere în fotbaliști, sunt convins că ne vom întoarce cu un rezultat bun de la Pitești”, a completat și președintele Bogdan Medrea.

Înaintea etapei a 13-a, CS Mioveni are 17 puncte, iar CSM Râmnicu Vâlcea are 15.

Marius ANGHEL 14 Nov. 2014, 16:40 Seria 2
Pe aceeași temă