Sucevenii au intrat în febra meciului cu Petrolul: „Nu dorim să lăsăm nimic la voia întâmplării”

Marius ANGHEL 28 Oct. 2014, 14:12 Cupa
Sucevenii au intrat în febra meciului cu Petrolul:**

Gruparea Rapid Suceava a intrat în febra pregătirilor pentru meciul de joi, de la Botoșani, cu Petrolul Ploiești, din optimile Cupei României. Dacă fotbaliștii pregătiți de Bogdan Tudoreanu au efectuat ieri doar o refacere, fiind foarte important să-și revină din punct de vedere fizic după meciurile solicitante din ultima perioadă, conducerea clubului, în schimb, a demarat procedurile organizatorice pe care le implică o asemenea partidă. Astfel, președintele Dumitru Moldovan s-a deplasat în ultimele zile de mai multe ori la Botoșani, pentru a semna contractele cu Jandarmeria, Poliția Comunitară, Ambulanța și firma de stewarzi, fiind sprijinit în rezolvarea tuturor problemelor legate de baza sportivă de către oficialii clubului gazdă, FC Botoșani.

„Vrem să iasă totul așa cum trebuie, va veni multă lume la Botoșani, așa că nu dorim să lăsăm nimic la voia întâmplării. Acesta fiind cel mai important meci susținut de o echipă suceveană în ultimii nouă ani, sperăm ca fanii noștri să vină în număr mare la stadion. Băieții au mare nevoie de susținerea lor, în condițiile în care vom da piept cu una dintre cele mai valoroase echipe din România. Interes în mod cert există pentru această confruntare, important este ca echipa noastră să se ridice la nivelul așteptărilor”, a declarat președintele executiv al Rapidului, Dumitru Moldovan.

Biletele pentru meciul cu Petrolul s-au pus deja în vânzare la sediul clubului Rapid, de la stadionul Areni, dar și la Centrul Comercial „Zimbrul”. La Botoșani, tichetele se comercializează prin punctele de desfacere care deservesc clubul FC Botoșani la jocurile de Liga I. Prețul unui bilet este de 10 lei la peluze și 20 de lei la tribune.

Referitor la meciul propriu zis, ploieștenii n-au ratat ocazia de a-i spiona pe suceveni la jocul de campionat de la sfârșitul săptămânii trecute, din deplasare, cu FC Voluntari. Antrenorul Petrolului, Gigi Mulțescu, l-a trimis duminică pe fiul său, Cătălin, fost portar la Sportul Studențesc și Ceahlăul, să culeagă notițe despre jocul Rapidului, ceea ce denotă că prahovenii acordă o atenție deosebită confruntării din Cupa României. Alături de Mulțescu Jr., în tribuna oficială a stadionului din Voluntari s-au mai aflat Gheorghe Hagi și Edi Iordănescu.

Partida dintre Rapid Suceava și Petrolul Ploiești se va disputa joi, cu începere de la ora 18.30 și va fi transmisă în direct de postul de televiziune Digisport.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 28 Oct. 2014, 14:12 Cupa
Pe aceeași temă