Primarul din Suceava nu se duce la Botoșani să vadă Rapidul în optimi: „Am zis că merg dacă vine Steaua, sunt un om serios”

Marius ANGHEL 08 Oct. 2014, 17:54 Cupa
Primarul din Suceava nu se duce la Botoșani să vadă Rapidul în optimi:**

Primarul orașului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că nu va merge la Botoșani pentru a vedea de la fața locului meciul dintre echipa pe care o susține, Rapid CFR, și Petrolul Ploiești din optimile Cupei României. Edilul se va uita la televizor la acest joc, recunoscând mai apoi că altfel ar fi stat situația dacă ar fi picat cu Steaua în această fază a competiției. 

Omul politic a spus că a virat marți în conturile clubului încă 200.000 de lei din întreaga sumă promisă.

„Am văzut că meciul se joacă la Botoșani. Asta este viata, îmi pare rău, vom face și noi un stadion nou la Suceava. Ieri am dat două miliarde de lei vechi la fotbal și unul la handbal. La fotbal avem date 7,5 miliarde și vom face tot posibilul să dăm întreaga sumă promisă în acest an, adică 10 miliarde. La handbal am dat toate cele 5 miliarde din contractul de asociere. Din păcate acolo văd că nu vin rezultatele, sper să se întâmple ceva. Îi felicit pe cei de la fotbal, am văzut și sâmbătă meciul din birou, se putea și mai bine, dar asta este. Le doresc mult succes la Botoșani și mă voi uita la televizor cu mare plăcere. Eu sunt un om serios, am zis că merg dacă vine Steaua, dacă nu am căzut cu ei ce să fac?!”, a spus Ion Lungu pentru Gazeta de Suceava.

Primarul a dat asigurări că nu a renunțat la ideea construirii unui stadion nou în Suceava: „Dacă pe linie de cultură am mai echilibrat un pic infrastructura în municipiul Suceava, cât voi fi primar voi face tot posibilul, și sunt șanse reale, să promovăm și un proiect pentru un complex sportiv”.

Meciul Rapid CFR Suceava – Petrolul Ploiești, ce contează pentru optimile Cupei, se va disputa la Botoșani, joi, 30 octombrie, de la ora 18:30, și va fi televizat pe DigiSport. Prețul unui bilet de intrare la acest joc va fi între 10 lei la peluze și 20 de lei la tribune, iar suporterii suceveni își vor putea achiziționa tichete de la stadionul Areni în săptămâna partidei.

Marius ANGHEL 08 Oct. 2014, 17:54 Cupa
Pe aceeași temă