„Nașul” Pelici

Marius ANGHEL, Mihai VEREȘ 24 Mar. 2014, 16:27 Campionat

După ce în 2012, antrenor mai degrabă în trecere pe la echipa de fotbal FC Municipal Târgu Mureș, Alexandru Pelici, după ce a plecat de pe banca tehnică a obținut în mai multe rânduri puncte când a întâlnit echipa mureșeană. Ultima „ispravă” a reușit-o sâmbătă, cu FC Bihor, care s-a impus cu 1-0 pe Trans Sil.

„A fost un meci greu pentru noi, am fost dominați teritorial, dar am reușit să rezistăm în fața unei formații pe care o consider o candidată serioasă la promovare. Deși nu cred că mai avem șanse de a prinde un loc în play off, ne dorim să pregătim cu atenție finalul de campionat, cu gândul la play out. Îi felicit pe băieți pentru felul în care s-au dăruit. Dedicăm victoria băieților din lot care în aceste zile și-au aniversat ziua de naștere și fiicei mele, care astăzi împlinește 16 ani”, a spus cu multă modestie la finalul partidei Alexandru Pelici.

Deoarece s-a decis după partidă înlocuirea lui Ioan Ovidiu Sabău, din partea clubului târgumureșean nu s-a prezentat nimeni la obișnuita conferință de presă de după joc.

Articol scris de Mihai VEREȘ

Marius ANGHEL, Mihai VEREȘ 24 Mar. 2014, 16:27 Campionat
Pe aceeași temă