Mititelu așteaptă un stadion plin la Severin: „Cu Petrolul e derby de tradiție”

Marius ANGHEL 24 Sep. 2013, 20:53 Cupa
Mititelu așteaptă un stadion plin la Severin:**

FC U Craiova a dat peste Petrolul în 16-imile Cupei. Cu un start bun de sezon în liga a doua, oltenii lui Mititelu speră să dea lovitura și în Cupă, iar patronul așteaptă ca stadionul din Severin să fie luat cu asalt de suporteri: „Aștept 12 mii de fani în tribune”

Mititelu: „Cupa nu este obiectivul nostru, dar vom fi mediatizați mai mult”

„Mă aștept ca în tribune să avem 10-12 000 de fani, iar prestația lor să fie una de excepție. De la Petrolul vor veni probabil câteva sute. Oricum, după victoria cu Motru, doar la această partidă ne gândim”, a declarat Mititelu pentru stiridesport.

„Cu Petrolul e derby de tradiție, vom fi la înălțime”

„Nu este un obiectiv pentru noi câștigarea Cupei, dar e o posibilitate de a fi mediatizați mai mult. Universitatea Craiova o să arate ca o echipă de Divizia A. Și prin joc, dar și prin jucătorii pe care îi vom trimite în teren. Avem fotbaliști cu vechi state de plată în Divizia A, dar cu toate acestea, suntem conștienți că ne va fi greu. Cu Petrolul e un derby de tradiție și fanii vor fi la înălțime”, a mai declarat Adrian Mititelu.

FC U Craiova – Petrolul se joacă miercuri, de la ora 20:30, la Turnu Severin. Meciul va fi LIVE TEXT pe www.prosport.ro.

Marius ANGHEL 24 Sep. 2013, 20:53 Cupa
Pe aceeași temă