Claudiu Niculescu începe noul sezon în orașul natal: „Suntem mai puternici”

Marius ANGHEL 06 Sep. 2013, 10:41 Seria 2
Claudiu Niculescu începe noul sezon în orașul natal:**

Cu un obiectiv ferm fixat pentru noul sezon al Ligii a II-a, anume promovarea, antrenorul Claudiu Niculescu speră ca echipa sa, CSM Râmnicu Vâlcea să înceapă cu o victorie chiar în orașul său natal, la Slatina.

„Este un început dificil, Slatina s-a întărit mult, a adus jucători valoroși, cu experiență, care pot ajuta mult echipa,  poate că și eu mi i-aș fi dorit pe unii dintre ei. Nu numai NKongue este periculos pentru noi, dar și Drăghici, pe care l-am avut la Cluj,  îmi place mult și Bancu… Sunt mulți jucători care pot pune probleme, dar eu cred că jucătorii mei au înțeles foarte bine ce anume le cer de la acest meci. Eu sunt încrezător, mergem la Slatina plini de speranță că putem începe cu dreptul și să ne întoarcem cu o victorie. Nu m-ar mulțumi un egal, mergem să câștigăm, dar orice punct din deplasare contează enorm acum cu noul sistem, cu play-off și play-out”, spune Niculescu.

Claudiu Niculescu este convins că are la dispoziție în Zăvoi un lot mai puternic decât a avut în returul sezonului trecut, la Damila. „Da, suntem mai puternici acum, o să se vadă acest lucru, după noile transferuri, am adus jucători foarte buni, pe care îi știu ce pot arăta și care ne pot ajuta la îndeplinirea obiectivului. În returul sezonului trecut am avut probleme în deplasări, am câștigat doar un singur meci, sper ca acum să aducem mult mai multe puncte de afară”.

Vâlcenii pleacă vineri seara la Slatina fără Melcea (întindere de ligamente), Cârstoiu (în urmă cu pregătirea) și Rareș Cucui (operat zilele trecute de ligamente).

Articol scris de Adi Georgescu
 

Marius ANGHEL 06 Sep. 2013, 10:41 Seria 2
Pe aceeași temă