Dunărea Galați s-a impus greu la Liești!

Marius ANGHEL 28 Aug. 2013, 13:50 Stiri
Dunărea Galați** s-a impus greu la Liești!

Duelul echipelor gălățene din turul IV al Cupei României a fost câștigat de echipa mai experimentată, FCM Dunărea. Echipa de liga secundă s-a impus la limită cu 1-0, după ce la pauză scorul era egal 0-0, pe terenul nou promovatei în liga a III-a Sporting Liești. Singurul gol al partidei a fost marcat pe final de meci, de fostul oțelar Sorin Cucu, în minutul 75. La Sporting Liești au evoluat și doi dintre cei patru jucători testați în amicalul de la Brăila, foști componenți ai FCM Dunărea, portarul Nicușor Măstăcan și fundașul Ciprian Teleagă.

Sporting Liești a evoluat în formula: Nicușor Măstăcan – Andrei Petrea, Ciprian Teleagă, Florin Petcu, Ștefan Scutaru – Daniel Voicu, Daniel Lovin, Șteafan Adamache, George Ancerenco, Cristian Bahnașu – Robert Stoica. Au mai evoluat: Dragoș Voicu și Valentin Dorojan. Antrenori: Doru Buciumeanu, Ion Stoica, Ionel Crihană.

La meciul disputat pe „Liești Arena”, așa cum este supranumit stadionul „Comunal” din Liești de oamenii locului, au asistat aproximativ 800 de spectatori, arena din Liești fiind arhiplină.

Pentru Sporting Liești urmează debutul în liga a III-a, sâmbătă, 31 august, de la ora 18.00, pe „Liești Arena”, cu Progresul Cernica, intrarea pentru meciul de debut în liga a III-a, va fi liberă.

Sursa: Sport Galați

Marius ANGHEL 28 Aug. 2013, 13:50 Stiri
Pe aceeași temă